Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul de la Real Madrid care îşi curăţă singur ghetele! ”Nu am văzut alt jucător de la noi să facă asta în fiecare zi!”

Fotbalistul de la Real Madrid care îşi curăţă singur ghetele! ”Nu am văzut alt jucător de la noi să facă asta în fiecare zi!”

Real Madrid

Comentarii

Curăţatul gheteleor nu mai este una dintre sarcinile pe care le au jucătorii în fotbalul actual.

Toni Kroos, mijlocaşul german al lui Real Madrid, a dezvăluit că este singurul fotbalist de la echipa spaniolă care îşi curăţă singur ghetele. Neamţul are un salariu de 12, 3 milioane de euro, dar a dezvăluit că face acest lucru, chiar dacă în perioada actuală fotbaliştii schimbă ghetele aproape la fiecare meci.  

”Nu am văzut alt jucător de la noi să-şi curăţe ghetele în fiecare zi!”

”Chiar este puţin special. Nu am văzut alt jucător de la Real Madrid să-şi curăţe ghetele în fiecare zi şi să le pregătească în felul acesta. Cu ghetele mele, eu sunt un pic mai special, pentru că e cel mai important aspect pentru mine pe teren, faţă de alţi jucători.

Pur şi simplu mă simt confortabil cu acele ghete, nu ştiu de ce, probabil datorită materialului şi culorii. Astăzi, o dată la o lună sau două, se schimbă culorile sau materialul.

Pentru mulţi jucători, nu e o problemă, li se dau ghete noi şi joacă a doua zi cu ele. Eu sunt puţin diferit, vreau să mă simt foarte, foarte confortabil. Am jucat prima dată cu aceste ghete acum 7 sau 8 ani şi sunt perfecte pentru mine: sunt albe şi îmi place albul, materialul este perfect şi nu vreau altele.

Verde, roşii... acele tipuri de ghete nu sunt favoritele mele. Le vreau pe astea şi le mulţumesc celor de la Adidas, care încă le fac doar pentru mine, exclusiv. Am multă grijă de ele, le pregătesc înainte de antrenament, le curăţ după aceea, ca să fie pregătite pentru a doua zi. NU am mai văzut alt jucător să facă asta”, a declarat Toni Kroos, conform Goal.

Toni Kroos a jucat pentru Real Madrid 321 de meciuri, a marcat 22 de goluri şi a oferit 80 de pase decisive. Fotbalistul în vârstă de 31 de ani este cotat la 40 de milioane de euro, potrivit Transfermarkt. 

Afla mai multe despre: kroos-real madrid-spania 

viewscnt
Articole similare