Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul de naţională de la CFR Cluj, desfiinţat în direct: „O să piardă EURO dacă mai face aşa!” | EXCLUSIV

Fotbalistul de naţională de la CFR Cluj, desfiinţat în direct: „O să piardă EURO dacă mai face aşa!” | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a suferit o nouă înfrângere în Superligă, scor 0-1, pe terenul celor de la Universitatea Craiova.

Fotbalistul de naţională de la CFR Cluj, desfiinţat în direct: „O să piardă EURO dacă mai face aşa! Uită-te şi tu la el” | EXCLUSIV

Daniel Bîrligea, atacantul de naţională de la CFR Cluj, a intrat pe teren în minutul 66, însă a reuşit să atragă atenţia într-un mod negativ. Pe final de meci, atunci când scorul era încă 0-0, fotbalistul ardelenilor a pierdut o mingea la mijlocul terenului.

Nervos, Bîrligea a început să gesticuleze, dar nu a alergat după adversari să recupereze balonul, ci i-a lăsat pe colegii săi să repare greşeala făcută de el. Atitdunea nu a fost deloc una bună pentru Andrea Mandorlini, care l-a certat zdravăn pe atacant după meci, situaţie observată de expertul Orange Sport Basarab Panduru.

„Uite atitudine la Bîrligea! De ce crezi că îl ceartă Mandorlini? Cu siguranţă de asta! L-a băgat, a intrat, pierde mingea şi apoi ce face? Dă din mâini, nici nu se duce după adversari. E bună atitudinea, nu? E bună rău...de ce îl mai cerţi, Mandorlini? Că asta e atitudinea cea mai bună...(n.r. ironic).

Bîrligea poate pierde EURO dacă nu repară asta, iar noi îi spunem lucrurile astea ca să-l ajutăm. Pentru că nu-i face bine, nu-i ok ce face. Echipa ta e cum e, iar tu ce faci? Uite ce-l ceartă Mandorlini!”, a spus Basarab Panduru la Orange Sport.

Afla mai multe despre: basarab pandurudaniel birligeacfr cluj 

viewscnt
Articole similare