You are here:

Fotbalistul din Superliga care a jucat la Rangers a atenţionat-o pe FCSB: "Vor fi surprinşi când vor simţi atmosfera de pe Ibrox" | VIDEO

Fotbalistul din Superliga care a jucat la Rangers a atenţionat-o pe FCSB: "Vor fi surprinşi când vor simţi atmosfera de pe Ibrox" | VIDEO

Poli Iași

Comentarii

Înaintea meciului cu Rangers, FCSB primeşte sfaturi chiar de la rivali. Un atacant al lui Poli Iaşi a jucat la echipa lui Ianis Hagi şi ştie ce îi aşteaptă pe roş-albaştri.

Un jucător din Superliga o avertizează pe FCSB! Nu va fi uşor să plece cu puncte de la Glasgow! Atacantul ieşenilor, Florian Kamberi, a jucat la Rangers în 2020 şi a rămas impresionat de fani. 

"Vor fi puţin surprinşi când vor simţi atmosfera de pe Ibrox. Atmosfera de acolo este una dintre cele mai frumoase din lume. Dacă vor fi puternici, din punct de vedere defensiv, şi dacă vor juca pe contraatac, poate au o şansă", a spus atacantul lui Poli Iaşi. 

Kamberi a venit la Iaşi în iulie şi a marcat un singur gol până acum. S-a adaptat foarte repede fotbalului din România. 

"Am fost în Anglia, în Scoţia, aşa că sunt obişnuit cu astfel de dueluri, prin spatele meu, cu coatele. Îmi plac aceste dueluri, am fost născut pentru asta, sunt un tip masiv, căruia îi place să intre în astfel de lupte, cu fundaşii adverşi", a mai spus Florian Kamberi.

 

Afla mai multe despre: kamberipoli iasi kamberirangers fcsb 

viewscnt
Articole similare