Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul dorit de Olăroiu în China, la un pas de Chelsea!

Fotbalistul dorit de Olăroiu în China, la un pas de Chelsea!

Chelsea

Comentarii

Înainte de a-l transfera pe italianul Eder, Cosmin Olăroiu s-a arătat interesat de transferul unui fotbalist care ar putea ajunge acum în Premier League, la Chelsea, sub comanda lui Maurizio Sarri.

Transferat în 2013 la Şahtior Donetk de către Mircea Lucescu, Bernard ar fi putut ajunge în această vară în China sub comanda lui Cosmin Olăroiu. Brazilianul a refuzat însă discuţiile cu Jiangsu Suning, pentru că pe adresa lui sosiseră oferte tentante din Anglia şi Germania.

West Ham United, Leicester, Wolsfburg şi chiar Borussia Dortmund s-au arătat interesate de serviciile sale, mai ales că fotbalistul este liber de contract.

Portarul brazilian Globo Esporte scrie ca Bernard ar putea ajunge însă la un club cu pretenţii, fiind dorit de noul antrenor de la Chelsea, Maurizio Sarri.

Italianul îl vede pe Bernard o soluţie excelentă de lot, mai ales că este un fotbalist pe placul său: bun pasator, foarte tehnic, centrul de greutate jos şi o viziune excelentă asupra jocului.

Şahtior a plătit pentru Bernard 25 de milioane de euro, iar în perioada petrecută în Ucraina, brazilianul a oferit 24 de pase de gol şi 28 goluri echipei sale. Rămas liber de contract, Bernard ar putea da acum lovitura carierei.

Bernard Anicio Caldeira Duarte are 25 de ani şi măsoară doar 1.64 cm. Fotbalistul are 14 selecţii în naţionala Braziliei, pentru care a şi marcat un gol în 2013, într-un amical cu Honduras. La Doneţk, brazilianul a câştigat 9 trofee. 

Afla mai multe despre: chelseabernardtransferuri chelsea 

viewscnt
Articole similare