Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul FCSB a fost operat! Problemele medicale cu care s-a confruntat şi care nu i-au permis să joace: "Îl împiedică din dezvoltarea capacităţii fizice la nivel maxim"

Fotbalistul FCSB a fost operat! Problemele medicale cu care s-a confruntat şi care nu i-au permis să joace: "Îl împiedică din dezvoltarea capacităţii fizice la nivel maxim"

FCSB

Comentarii

Portarul împrumutat de FCSB la Poli Iaşi, Ştefan Târnovanu (20 de ani), a fost operat cu succes, după probleme medicale descoperite în luna iunie.

Probleme de sănătate pentru noul portar al FCSB

Ştefan Târnovanu va face pasul la FCSB, în lotul condus de Toni Petrea, la finalul sezonului, el fiind cumpărat deja de Gigi Becali. Înainte de a-i expira împrumutul la Poli Iaşi, jucătorul a fost operat, pentru a-şi rezolva câteva probleme medicale. 

"În timpul unui antrenament desfăşurat la Izvorani, înaintea deplasării la Sfântu Gheorghe, dr. Alexandru Drăgan a sesizat faptul că Ştefan Târnovanu se confruntă cu probleme de natură medicală. 

Ştefan a părăsit cantonamentul la acel moment pentru efectuarea investigaţiilor suplimentare necesare stabilirii unui diagnostic. 

Joi, 23 iulie, Ştefan a fost operat la Spitalul de Urgenţe "Sf. Spiridon" Iaşi. 

"După intervenţia chirugicală care a avut loc, ieri, conform protocolului terapeutic, se menţine tamponamentul nazal anterior pentru a evita incidente nedorite ce pot surveni postoperator. Ştefan Târnovanu va fi externat in cursul zilei de astăzi. Evoluţia operaţiei va fi favorabilă în condiţiile care va respecta recomandările prezentate de către echipa operatorie condusă de către domnul doctor conf. Dragoş Palade". 

Alexandru Drăgan, medicul echipei Politehnica Iaşi", a transmis clubul Poli Iaşi. 

'Anamneza şi examenul clinic ORL au decelat o afecţiune cronică de tip inflamator, care determină obstrucţia nazală unilaterală a fosei nazale stângi, care totodată, în cazul unui sportiv de performanţă, îl împiedică din dezvoltarea capacităţii fizice la nivel maxim, cauzând un fenomen de insuficienţă respiratorie', susţinea medicul clubului din Copou, în urmă cu o lună. 

14 meciuri a jucat Ştefan Târnovanu pentru Poli Iaşi, în acest sezon. 

Afla mai multe despre: stefan tarnovanufcsbpoli iasi 

viewscnt
Articole similare