Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul pe care Gigi Becali l-a pedepsit pentru că nu voia să semneze prelungirea contractului: "M-a scos din câteva meciuri"

Fotbalistul pe care Gigi Becali l-a pedepsit pentru că nu voia să semneze prelungirea contractului: "M-a scos din câteva meciuri"

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, are metodele sale când vine vorba despre intenţiile pe care le are cu fotbaliştii. Fostul mijlocaş Andrei Prepeliţă a povestit ce s-a întâmplat pe finalul aventurii la FCSB.

Cum a încercat Gigi Becali să-l pedepsească pe Andrei Prepeliţă

În 2015, înainte de a pleca la Ludogoreţ, Andrei Prepeliţă a simţit cum Gigi Becali s-a impus cu forţa în privinţa contractului său. Omul de afaceri îşi dorea ca mijlocaşul să-şi prelungească înţelegerea

,,Poate pe finalul contractului să am neînţelegeri cu patronul, eram în ultimele luni de contract, clubul îşi dorea prelungirea. Eu consideram că mi-am făcut treaba în acei ani şi voiam să încerc în afară. La un moment dat, domnul Becali m-a scos din câteva meciuri, probabil încercând să mă forţeze să semnez prelungirea. 

Nu s-a întâmplat asta, dar a ajuns ulterior la sentimente mai bune şi m-a lăsat să joc. Am câştigat tripleta în anul ăla“, a declarat Andrei Prepeliţă, pentru Pro X.

Andrei Prepeliţă a câştigat trei titluri de campion cu FCSB, în 2013, 2014 şi 2015, o Cupă a României, în 2015, şi Supercupa României în 2014. 

Afla mai multe despre: andrei prepelitafcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare