Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul propus în naţionala lui Edi Iordănescu după ce a marcat în Hermannstadt - Sepsi: "Vârf autentic, ţine foarte bine de minge"

Fotbalistul propus în naţionala lui Edi Iordănescu după ce a marcat în Hermannstadt - Sepsi: "Vârf autentic, ţine foarte bine de minge"

Hermannstadt​

Comentarii

Antrenorul lui Sepsi, Cristiano Bergodi, şi cel al lui Hermannstadt, Marius Măldărăşanu, au tras concluziile după victoria echipei din Sfântu Gheorghe.

Bergodi şi Măldărăşanu, după Hermannstadt - Sepsi 1-2

Sepsi a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 2-1, echipa FC Hermannstadt, într-un meci al etapei a 12-a a Superligii, în care a revenit pe final de la 0-1. A fost prima înfrângere a sibienilor în acest sezon. 

Antrenorul italian al oaspeţilor şi-a lăudat fotbaliştii pentru felul în care s-au adaptat condiţiilor de pe stadion şi a identificat momentul decisiv. 

"În primul rând, vreau să felicit băieţii. S-au adaptat imediat la un gazon execrabil. A plouat în ultimele zile, iar terenul a fost incredibil de prost!

În prima repriză, am recuperat multe mingi în jumătatea lor, dar n-am fost eficace la ultima pasă. Asta ne-a lipsit. Apoi am luat gol.

Am schimbat sistemul de joc, iar cei care au intrat au schimbat meciul. Cred că aici s-a făcut diferenţa, calitatea rezervelor, am un lot foarte bun. Le spun mereu băieţilor să fie pregătiţi. În ziua de azi, cu cinci schimbări, poţi să schimbi jumătate de echipă.

Mai avem meciuri cu Farul, CFR, FCSB, Craiova şi Argeş. Va fi foarte greu, e o perioadă încărcată. Sunt bucuros că am câştigat meciul de azi, împotriva unei echipe bune, care era neînvinsă. Am câştigat meritat, zic eu", a spus Cristiano Bergodi.

Marius Măldărăşanu şi-a iertat echipa şi l-a propus pe Daniel Paraschiv la naţională

Golul gazdelor a fost marcat de atacantul Daniel Paraschiv, care a fost propus la naţionala României de Măldărăşanu. 

”Înfrângerea face parte din sport. Şi dacă am fi prelungit această situaţie, să zicem că ar fi venit mai târziu, nici atunci nu ne-o doream. A venit, este dureroasă prin prisma scorului, pentru că am avut 1-0 după o primă repriză bună a noastră.

De asta suntem dezamăgiţi, pentru că în a doua repriză ne-am retras. Era normal să rişte, au venit peste noi, au pus presiune mare, au apărut greşelile, au venit fazele fixe. Dovadă, faptul că golurile au venit după două cornere.

Sunt mândru de ei. Au avut un parcurs extraordinar, rămânem pe podium. Înfrângerea face parte din sport. Am avut reacţie bună. Asta vreau de la ei. Capul sus pentru că au dat totul. Jocul greşeala aşteaptă. Am jucat cu o echipă foarte bună, în creştere.

Eu am mai spus-o şi poate sunt subiectiv. Din cauza acestor reguli, antrenorii joacă cu fotbaliştii tineri în benzi pentru a nu risca. Nu prea se joacă cu fundaşi centrali, mijlocaşi centrali, atacanţi. Majoritatea atacanţilor sunt străini, dar această problemă se răsfrânge asupra echipei naţionale. 

Eu am mai spus, dar l-am văzut foarte bine pe Daniel Paraschiv, vârf autentic, ţine foarte bine de minge. Cred că dacă o va ţine aşa, va ajunge şi la echipa naţională. Repet, poate sunt subiectiv”, a declarat Marius Măldărăşanu. 

În urma acestui rezultat, Sepsi a urcat pe locul al cincilea, cu 19 puncte, în timp ce Hermannstadt a înregistrat prima înfrângere din campionat şi e pe locul al treilea, cu 22 de puncte.

Afla mai multe despre: daniel paraschivhermannstadt sepsicristiano bergodimarius maldarasanu 

viewscnt
Articole similare