Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul remarcat de Busquets după victoria strălucitoare cu Real Madrid din finala Supercupei Spaniei: ”Sper să marcheze o epocă aici!”

Fotbalistul remarcat de Busquets după victoria strălucitoare cu Real Madrid din finala Supercupei Spaniei: ”Sper să marcheze o epocă aici!”

FC Barcelona

Comentarii

Echipa spaniolă FC Barcelona a câştigat duminică Supercupa Spaniei după ce a învins, scor 3-1, pe Real Madrid.

Gavi a fost omul meciului şi a avut o prestaţie fantastică contra lui Real Madrid. Spaniolul a devenit cel mai tânăr marcator din istoria finalelor Supercupei Spaniei şi a primit trofeul pentru ”MVP-ul partidei”. 

Prestaţia a fost scoasă în evidenţă inclusiv de căpitanul Sergio Busquets. El speră ca fotbalistul să marcheze o eră la Barcelona. 

”Ne-a ieşit planul de a întări centrul terenul pentru a avea superioritate. Ronald Araujo a fost foarte bine pentru a frâna contrele şi pentru a-l acoperi pe Vinicius şi am rămas aproape fără balon când nu l-am putut avea, ştiind să suferim şi aproape am lăsat-o pe Real fără şut pe poartă puţin înainte de finalul meciului. 

Gavi e un animal competitiv, la vârsta asta jucătorii sunt la academie sau la echipa de tineret şi el a jucat la un nivel incredibil, marcând goluri şi având şi assist-uri. Am  I-aş spune să continue să înveţe şi să asculte. Sper să marcheze o epocă la Barca. 

Nu puteam rata oportunitatea de a câştiga un trofeu după o etapă de schimbări la antrenori şi jucători. Am fost iluzionaţi şi am avut ambiţie, dar la Barca întotdeauna se cere să câştigi şi Xavi ne-a reamintit asta”, a spus Busquets, conform Mundo Deportivo. 

Supercupa Spaniei: FC Barcelona a surclasat Realul în finală, cu 3-1

FC Barcelona a dominat întâlnirea de pe stadionul King Fahd, din Riad. Tânărul Gavi a fost omul meciului, el deschizând scorul în minutul 34, din pasa lui Lewandowski.

În minutul 44, Gavi i-a întors serviciul atacantului polonez şi i-a pasat pentru 2-0, scorul cu care s-a intrat la pauză.

Courtois a scos în minutul 51 la Dembele, însă nu a mai putut face nimic în minutul 69, când Gavi i-a pasat lui Pedri şi acesta a marcat pentru 3-0.

În minutul 90+2 Benzema a înscris golul de onoare al madrilenilor, dar FC Barcelona s-a impus cu 3-1 în finala Supercupei Spaniei, cucerind primul trofeu cu Xavi pe bancă şi al 14-lea trofeu de Supercupa Spaniei din istorie.

Afla mai multe despre: barcelona-real madrid-gavi-busquets 

viewscnt
Articole similare