Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul remarcat de Şumudică după victoria cu Academica: ”Va fi jucătorul surpriză al campionatului. Nu vreau să mă laud, dar iar am fost inspirat!"

Fotbalistul remarcat de Şumudică după victoria cu Academica: ”Va fi jucătorul surpriză al campionatului. Nu vreau să mă laud, dar iar am fost inspirat!"

CFR Cluj

Comentarii

Tehnicianul echipei CFR Cluj, Marius Şumudică, a declarat sâmbătă seară, după meciul cu Academica Clinceni, scor 2-1, că îl bucură mult “exprimarea” jucătorilor.

”Am trăit periculos, dar am dominat tot jocul, chiar dacă jucăm din trei în trei zile. Fizic, ne-am dus peste adversar. Nu e uşor la 1-1, dar cred că am avut o sumedenie de ocazii. Trebuie să fim mai concentraţi să marcăm. Mă bucură exprimarea jucătorilor, mă bucur că ajungem acolo şi nu întâmplător producem atâtea ocazii.” a mărturisit Marius Şumudică, la finalul partidei.

Iasmin Latovlevici a adus victoria clujenilor în minutul 87. Primul gol fusese marcat de Petrila, un jucător pe care Marius Şumudică pariază cu toată încrederea: ”Iar am fost inspirat, fără să mă laud. L-am schimbat pe Petrila din dreapta in stanga si marcheaza, acasa il aduc din partea stanga in partea dreapta si marcheaza. Petrila va creşte şi cred că va fi una dintre surprizele acestui campionat. În scurt timp, cred că va valora o sumă destul de mare.”

Antrenorul campioanei şi-a apărat căpitanul la finalul jocului cu Academica: ”Nu poţi să fii perfect. Deac probabil că nu a văzut adversarul. El este un tip care caută mereu contactul, căruia îi place să facă totul prin forţă. Dar a făcut un joc extraordinar. A dat o centrare de gol senzaţională. Joacă aproape non stop, nu este uşor nici pentru el, dar îl felicit şi felicit toată echipa. O să vedeţi că Academica este o echipă bună care va pune reale probleme”

Accidentat, Bouehenna a fost înlocuit în minutul 21 cu Denis Ciobotariu. Şumudică nu-şi face griji, ba chiar s-a declarat încântat de felul în care a evoluat internaţionalul de tineret: ”Ciobotariu a intrat senzaţional. Cestor a jucat foarte bine. L-am menajat şi pe Graovac” a spus Şumudică. Tehnicianul CFR-ului a vorbit la superlativ şi despre oamenii din conducerea clubului, în special despre finanţatorul echipei, Neluţu Varga: ”Avem un lot foarte bine structurat. Un finanţator care a făcut tot ceea ce ţine de el din punct de vedere material să aducă jucători precum Alibec. Asta înseamnă o echipă campioană, să ai soluţiile necesare pentru a câştiga. Sunt mulţumit de toată lumea, de la femeia de serviciu, până la ultimul om din club, suntem o familie. Atât timp cât ai finanţator precum Neluţu Varga, Marian Copilu, ca antrenor nu îţi e greu. Nu puteam să încep cu Denis Alibec titular, nu-l cunoaşte încă bine echipa. Alibec vine după 10-12 zile de pregătire în Turcia. Am vrut să-l odihnesc pe Omrani şi sunt convins că toţi cei trei îşi vor aduce aportul la rezultatele din acest sezon. Pentru mine Debeljuh este un jucător foarte bun, un jucător care ne-a dat şansa să abordăm altfel returul cu Lincoln. Va trebui să câştigăm, nu vom sta la adăpostul acestui 2-1.

Vreau să ajungem în Conference în prima fază, apoi vom pregăti meciurile care ne pot duce în Champions League. Suntem în grafic, suntem la un pas de calificarea într-o grupă din Cupele Europene, avem maxim de puncte după două etape, ce să-mi doresc mai mult. Putem arăta un fotbal spectacol, pentru că ajungem acolo unde trebuie datorită calităţii acestor jucători” a mai spus Marius Şumudică, după victoria 2-1 cu Academica Clinceni.

CFR Cluj a învins, sâmbătă seară, în deplasare, cu scorul de 2-1, echipa Academica Clinceni, într-un meci din etapa a doua a Ligii I. Campioana are maxim de puncte după primele două runde şi aşteaptă acum manşa retur a duelului cu Lincoln Red Imps din Gibraltar.

Afla mai multe despre: marius şumudicăpetrilacfr clujciprian deac 

viewscnt
Articole similare