Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul român care a atras privirile lui Juventus: ”A fost interes”. Ce conaţional i s-ar putea alătura lui Radu Drăguşin la Torino

Fotbalistul român care a atras privirile lui Juventus: ”A fost interes”. Ce conaţional i s-ar putea alătura lui Radu Drăguşin la Torino

Fotbal

Comentarii

România U17 a învins-o pe San Marino în calificările la Campionatul European, scor 5-0, meci în care Vlad Răfăilă a fost integralist în poarta ”tricolorilor”.

România U17 a reuşit să obţină prima victorie din grupa din preliminariile la Campionatul European de juniori. Cu 5-0 s-au impus ”tricolorii” în faţa selecţionatei mici din San Marino, după ce au pierdut cu acelaşi scor confruntarea cu Germania şi cu 0-2 meciul cu Rusia.

Însă, în faţa celei mai slab cotate naţionale din grupă, juniorii României au reuşit să se impună şi să impresioneze. În poarta naţionalei condusă de Daniel Mogoşanu s-a aflat Vlad Răfăilă, un goalkeeper de doar 16 ani din Academia Gheorghe Hagi.

Fotbalistul român care a atras privirile lui Juventus

După meci, portarul a vorbit despre jocul prestat, despre jucătorul cu care consideră că se aseamănă, dar a făcut şi o dezvăluire de senzaţie. Răfăilă a afirmat că Juventus a fost interesată se serviciile sale, însă discuţiile nu s-au concretizat, cel puţin deocamdată.

Adversarii noştri au fost destul de nepregătiţi în seara asta, nu au reuşit să contracareze stilul nostru de joc şi nu au reşit să ne pună probleme. Este destul de plictisitor pentru că tu aşteptând şi uitându-te la colegii tăi cum pasează şi tu nu ai cum să te integrezi în joc este destul de plictisitor.

A fost un interes (n.r. din partea lui Juventus), dar nu a fost nimic concret. (n.r. cu ce portar se aseamănă) Courtois. Eu consider că la calităţile pe care le am mă asemăn cu el”, a declarat Răfăilă.

Născut pe 17 februarie 2005, Vlad Răfăilă este un produs al Academiei Gică Hagi. Tânărul goalkeeper este titularul naţionalei U17 şi este considerat de conducătorii Farului un jucător de mare prespectivă.

În următorii ani, dacă nu este ”furat de Juventus, pe modelul Radu Drăguşin, portarul ar putea începe să prindă minute pentru Farul, ”Regele” fiind un adept al folosirii şi dezvoltării tinerilor. În prezent, Răfăilă este cotat la doar 10.000 de euro de specialiştii de la transfermarkt.

Afla mai multe despre: vlad răfăilăjuventusacademia gheorghe hagifarul constanţa 

viewscnt
Articole similare