Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul „urecheat” de MM după meciul pierdut de FCSB cu UTA: „El nu trebuia să facă asta acolo!” | EXCLUSIV

Fotbalistul „urecheat” de MM după meciul pierdut de FCSB cu UTA: „El nu trebuia să facă asta acolo!” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB a suferit prima înfrângere din acest sezon, scor 1-2 cu UTA, la Arad.

Fotbalistul „urecheat” de MM după meciul pierdut de FCSB cu UTA: „El nu trebuia să facă asta acolo!” | EXCLUSIV

FCSB a avut şi doi jucători eliminaţi la Arad. „Centralul” Găman le-a arătat cartonaşul roşu atât lui Florinel Coman, cât şi lui Alexandru Pantea.

Tânărul fundaş dreapta al FCSB-ului a primit al doilea „galben” în minutul 45+4, atunci când a sărit greşit la un duel şi a lovit mingea cu mâna. 

MM Stoica consideră că Pantea are de învăţat din acest meci pentru ca pe viitor să nu mai repete aceleaşi greşeli cauzate de lipsa de experienţă.

„(n.r. Vreau să te întreb dacă ai vreun reproş legat de modul în care a gestionat Pantea momentul respectiv) Bineînţeles că el, în mod normal, nu trebuia să sară acolo. Trebuia doar să pună corpul şi faza se termina”, a declarat MM Stoica la Orange Sport.

Mihai Stoica se ia de arbitrajul de la UTA - FCSB 2-1: ”Vă imaginaţi ce decizii a putut lua Găman ăsta? E o viciere teribilă” | EXCLUSIV

”Câteodată se întâmplă să se aleagă praful de nicăieri, că începusem foarte bine, cu ocazii Compagno, gol, ocazie mare judecată puţin pripit de Olaru, dacă scotea în spate venea Djokovic. Părea că nu avem probleme. 

A venit faza care nici măcar nu e controversată. E o viciere teribilă. Să ne explice public Szabolcs Kovacs unde a văzut el că mingea nu Loveşte pieptul şi nu mâna direct.

Să ne explice şi Găman cum poate el să-şi permită că dacă îl cheamă, dă penalty... Ne arbitra la Botoşani şi a fost fault evident la Compagno, s-a dus la VAR, s-a întors de la VAR şi a lăsat decizia din teren. 

Rămâne decizia din teren dacă eşti arbitru corect şi imparţial, dai galben lui Pantea. Îi dă al doilea galben lui Pantea, dar e pui de fault în atac, că Rareş Pop îl scoate puţin de pe traiectorie. Poţi să nu dai, că e nu obligatoriu, dar dacă e te gândeşti de două ori dacă dai al doilea galben şi rupi echilibrul. 

Să vă explic şi la Coman, că nu se poate scoate din context faza eliminăarii. Faza în care ia galben e lovit cu cotul în faţă, nu se dă fault pentru noi, se dă galben pentru Stolnic, dar nu se dă fault pentru noi.

Vă imaginaţi? El lăsase jocul să continue. E fault şi nu se dă, iar după aia ceea ce e cumplit, Coman pleacă într-o acţiune frontală lşi se dă fault în atac.

Numai la Coman ce decizii s-au putut lua. Vă imaginaţi ce decizii a putut lua Găman ăsta? Ăla e fault în atac (n.r. la ciocnirea cu Stolnic)”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: mm stoicafcsbalexandru panteauta 

viewscnt
Articole similare