Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalul din China revine la viaţă! Victorie într-un amical pentru formaţia antrenată de Cosmin Olăroiu

Fotbalul din China revine la viaţă! Victorie într-un amical pentru formaţia antrenată de Cosmin Olăroiu

Fotbal

Comentarii

China se pregăteşte să reia campionatul. Până atunci, echipele continuă să se antreneze, ba chiar să joace meciuri amicale.

Una dintre formaţiile care a disputat un meci de pregătire în ultimele zile este Jiangsu Suning, echipa antrenată de românul Cosmin Olăroiu.

Jiangsu Suning a trecut cu scorul de 2-1 de Taizhou Yuanda, formaţie din liga secundă a Chinei. De remarcat că niciunul dintre fotbaliştii străini ai formaţiei antrenate de Olăroiu, nu au evoluat în acest meci.

Feng Boyuan şi Xie Zhiwei au marcat golurile victoriei, într-un joc în care Cosmin Olăroiu a testat şi potenţialul câtorva tineri jucători din academia clubului.

Chinezii s-au îndrăgostit de Olăroiu! ”A preluat echipa de la marele Capello şi a îmbunătăţit-o!”

Cosmin Olăroiu a preluat-o pe Jiangsu Suning în martie 2018, şi a redefinit stilul echipei controlate de unul dintre cei mai bogaţi oameni din China. Românul este acum unul dintre cei mai vechi antrenori din campionat şi se bucură de simpatia deosebită a fanilor grupării din Nanjing. În 63 de meciuri susţinute ca antrenor al chinezilor, românul s-a recunoscut învins de numai 15 ori, iar formaţia sa a marcat 120 de goluri. Olăroiu are 30 de victorii pe banca lui Jiangsu Suning şi a terminat sezonul trecut pe locul 4

Intr-un interviu acordat in exclusivitate pentru www.telekomsport.ro, Ning Sun, omul din spatele celor mai active conturi ale clubului de pe reţelele de socializare şi un suporter înfocat al echipei Jiangsu Suning explica: "La Olăroiu imi place felul în care construieşte echipele şi le dă încredere jucătorilor. Faptul că a îmbunătăţit mult posesia şi că acum avem controlul partidelor de cele mai multe ori. Faptul că înţelege extrem de bine fotbalul din Asia. Cosmin Olăroiu este foarte popular printre suporterii echipei noastre. După ce a preluat echipa de la Fabio Capello, lucrurile s-au îmbunătăţit, atât în ceea ce priveşte clasarea, cât şi în ceea ce priveşte jocul" ne-a declarat suporterul chinez.

Citeşte interviul complet AICI

Afla mai multe despre: cosmin olăroiu 

viewscnt
Articole similare