Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Fotbalul nu e o junglă!" Omrani, convins de CFR în timpul petrecerii de titlu! Anunţul lui Iuliu Mureşan

"Fotbalul nu e o junglă!" Omrani, convins de CFR în timpul petrecerii de titlu! Anunţul lui Iuliu Mureşan

Superliga

Comentarii

Dorit de FCSB şi anunţat drept deja transferat de patronul vicecampioanei, francezul Billel Omrani are şanse mari să râmână la CFR Cluj şi din sezonul viitor. O spune preşedintele ardelenilor, Iuliu Mureşan, care a precizat în direct la Telekom Sport că a avut o discuţie cu atacantul şi l-a convins în mare măsură să rămână.

Mureşan a adus în discuţie şi contractul semnat de Omrani, prin care clauza de reziliere a crescut considerabil. Oficialul campioanei spune că Omrani va beneficia şi de o creştere salarială.

"Situaţia lui Omrani e simplă. El a avut un contract, după care a semnat un alt contract care l-a anulat pe cel vechi. După contractul nou, are şi o clauză, care nu este de reziliere. Trebuie s-o plătească el, nu un alt club. Clauza a crescut de zece ori faţă de contractul precedent. Fotbalul nu este o junglă.

Am avut o discuţie cu Omrani în timpul petrecerii de câştigare a titlului şi cred că am rezolvat. Sigur, cu o mărire de contract şi cu negocierea unor clauze, cred că va rămâne la noi. El mai are oricum un an de contract

La Manea sunt mai complicate lucrurile, dar şansele mai mari sunt să plece",
a spus Iuliu Mureşan la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: omraniiuliu muresancfr cluj 

viewscnt
Articole similare