Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO 21 de ani fără ”Unicul Căpitan”. Momente pline de emoţie la mormântul lui Cătălin Hîldan! Deian Sorescu: ”Este o zi foarte tristă!”

FOTO 21 de ani fără ”Unicul Căpitan”. Momente pline de emoţie la mormântul lui Cătălin Hîldan! Deian Sorescu: ”Este o zi foarte tristă!”galerie foto
Comentarii

Azi este o zi tristă pentru Dinamo. Clubul comemorează 21 de ani de la decesul lui Cătălin Hîldan.

5 octombrie 2000. Data când Dinamo a pierdut un jucător emblematic, dar a câştigat un simbol pe viaţă. Cătălin Hîldan s-a stins din viaţă la doar 24 de ani, în timpul unei partide amicale jucate la Olteniţa, cu echipa locală.

Dinamoviştii s-au dus la cimiturul din Brăneşti, unde este inmormântat Cătălin Hîldan. 

Clubul a publicat poze unde se vede Deian Sorescu, actualul căpitan din Ştefan cel Marea, alături de Cosmin Matei. 

Au fost de-a lungul zilei, pentru a aprinde lumânări, a depune flori şi a se ruga, Ionel Dănciulescu, Giani Kiriţă, dar şi oficiali actualui ai lui Dinamo.

Cătălin Hîldan s-a născut la 3 februarie 1976 şi a decedat la 5 octombrie 2000, în tricoul alb – roşu.

 

Deian Sorescu şi Cosmin Matei au venit la cimitir pentru a aduce un omagiu lui Cătălin Hîldan!

”Mie îmi pare rău că nu am venit toate echipa pentru că este programul încărcat şi sunt antrenamente, mă bucur că am reuşit să ajung eu să aprind o lumânare.

Am văzut că au fost câteva persoane, important este că el rămâne în amintirea noastră.

S-a vorbit mult în vestiar de asta, a fost o zi mai liniştită şi cred că înţeleg cât de cât ce a insemant pentru Dinamo”, a declarat Cosmin Matei, jucătorul lui Dinamo.

Dl. Iulică a încercat să ne explice ce a fost Cătălin sau cât de războinic a fost el în teren. 

”Este o zi tristă, mereu va fi o zi tristă pentru că nu trebuie să mai vorbim de ce a fost Cătălin.

Prin pierderea unor vieţi poate ne dăm şi noi seama cât de important este să ai totul bine pregătit medical sau să ai verificări la fiecare partidă sau antrenament. E viaţă unui om şi e trist când realizezi după ce ai pierdut.. şi ei au avut antrenamente fără medic.

Au fost momente şi de genul acesta, dar am fost conştienţi şi am incerct să ne protejăm, pe noi în primul rând!”, a declarat Sorescu.

Cătălin Hîldan, comemorat la Dinamo – UTA

Jucătorii lui Dinamo au intrat pe teren cu tricouri negre, care aveau imprimat pe spate numărul 11, purtat de Hîldan şi retras de Dinamo, iar pe partea din faţă era chipul fostului jucător.

Înainte de meci s-a ţinut un moment de reculegere, iar lovitura de start a dat-o Cătălin Hîldan jr. nepotul fostului mare jucător de la Dinamo. Acesta, in momentul de faţă, joacă pentru Dinamo 2.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: dinamocatalan hildandeian sorescu 

viewscnt
Articole similare