Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | A fost inaugurată Piteşti Arena, care a costat 22 de milioane de euro. Cum arată şi câte locuri are

FOTO | A fost inaugurată Piteşti Arena, care a costat 22 de milioane de euro. Cum arată şi câte locuri aregalerie foto

Special

Comentarii

La Piteşti a fost inaugurată o nouă arenă, care a costat în jur de 22 de milioane de euro.

Începând cu 8 decembrie, iubitorii sportului din Piteşti se pot bucura de o nouă arenă. Construcţia a costat aproximativ 22 de milioane de euro şi este printre cele mai moderne din ţară.

Arena a fost inaugurată cu mare fast, în cadrul unui eveniment la care au participat personalităţi precum Mihai Covaliu (preşedintele COSR), toată echipa de fotbal a lui FC Argeş, primarul oraşului sau ministrul Dezvoltării.

S-a inaugurat Piteşti Arena, cea mai modernă sală polivalentă din ţară

Până când vor vedea un nou stadion in oraşul lor, iubitorii sportului din Piteşti se pot bucura de o nouă sală polivalentă, ultramodernă, care a costat aproximativ 22 de milioane de euro.

Arena are 4.200 de scaune şi 220 de locuri de parcare şi este adaptată pentru a fi organizate aici competiţii precum baschet, handbal, volei, evenimente culturale, târguri, expoziţii etc.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO CU PITEŞTI ARENA!

Imediat după inaugurare, prima competiţie care s-a desfăşurat aici a fost o competiţie de karate, Campionatul Naţional de Karate Asihara.

Construcţia noii săli polivalente din Piteşti a început în urmă cu doi ani şi a fost în mare parte finanţată de Compania Naţională de Investiţii.

”Aceste facilităţi pentru sport, această infrastructură sportivă este în picioare, este aici, s-a inaugurat azi (n.r. ieri). Ştiu că se va inaugura şi bazinul de înot, se va face şi stadionul ”Nicolae Dobrin”, care este acel ”must”.

Nu vreau să pun presiune, dar sunteţi dator (n.r. către primar) să-l realizaţi. Toţi piteştenii, toţi argeşenii merită din plin această susţinere pentru sport, pentru tot ceea ce poate organiza ca şi sport în această parte a ţării”, a spus Mihai Covaliu, preşedintele COSR.

”Azi (n.r. ieri) am avut o zi de nici acum nu mi-am revenit de ceea ce am văzut aicea. Merita şi Piteştiul, pentru că era într-un con de umbră, dar domnul primar a făcut echipă, stadion, sală şi merităm. Oraşul Piteşti este în tradiţii de acum 50 de ani. Aţi vazut cum s-a discutat de Dobrin de acum 50 de ani”, a spus Gica Dobrin, legendarului Nicolae Dobrin. 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: pitesti arena 

viewscnt
Articole similare