Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Accidentare HORROR la EURO 2019. Şi-a rupt piciorul după o fază incredibilă! Arbitrul s-a dus să revadă faza cu VAR

FOTO | Accidentare HORROR la EURO 2019. Şi-a rupt piciorul după o fază incredibilă! Arbitrul s-a dus să revadă faza cu VARgalerie foto
Comentarii

Partida dintre Serbia şi Austria de la Campionatul European de Tineret a adus o accidentare teribilă. Wolf, noul transfer al lui RB Leipzig, şi-a rupt piciorul după o fază ciudată.

Hannes Wolf a deschis scorul pentru Austria în meciul cu Serbia de la EURO 2019, dar partida s-a terminat cum nu se poate mai prost pentru jucătorul austriac.

Pe finalul meciului, la o fază în care scăpase într-o poziţie bună, după o eroare a apărătorului, Wolf a fost prins cu piciorul în pământ şi s-a accidentat teribil. Glezna i-a cedat complet, iar imaginile sunt unele cu puternic impact emoţional.

La început, arbitrul partidei a lăsat faza să continue, dar apoi a întrerupt jocul şi a mers să revadă intrarea jucătorului sârb. După ce a apelat la VAR, centralul a acordat cartonaşul roşu.

Turneul din Italia s-a încheiat pentru Wolf, iar această accidentare urâtă l-ar putea ţine departe de gazon aproape cinci luni.

Afla mai multe despre: wolfaccidentareaustriaserbia 

viewscnt
Articole similare