Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Alexis Sanchez pleacă de la Manchester United. Întâlnire de gradul zero în Italia. Chilianul dorit de doi granzi din Serie A

FOTO | Alexis Sanchez pleacă de la Manchester United. Întâlnire de gradul zero în Italia. Chilianul dorit de doi granzi din Serie A galerie foto

Manchester United

Comentarii

Alexis Sanchez este la un pas de despărţirea de Manchester United după un an şi jumătate de dezamăgiri în tricoul "diavolilor". Negocierile deja au început cu doi granzi ai Italiei.

Jurnaliştii italieni l-au surprins pe agentul lui Alexis Sanchez, Fernando Felicevich, la o întâlnire în Italia cu Fabio Paratici, directorul sportiv al lui Juventus, dar pe fir a intrat şi o altă echipă din Italia. 

Potrivit jurnalistului italian Gianluca Di Marzio, cei de la Inter Milano sunt interesaţi şi ei de jucătorul chilian, care nu a reuşit să se impună la United după ce a fost adus de la rivala Arsenal. Clubul nerazzurro ar putea avea un avantaj în faţa celor de la Juventus, din moment ce Ole Gunnar Solksjaer l-ar vrea pe croatul Perisic pe Old Trafford, iar un schimb ar putea avea loc între cele două echipe. 

 

Marea problemă întâmpinată de cele două cluburi nu este suma de transfer, pentru că încă nu s-a ajuns acolo. Agentul lui Sanchez cere un salariu de minimum 12 milioane de euro pentru jucătorul său, iar pentru Juventus, în special, ar însemna o greutate prea mare asupra bugetului campioanei Italiei, care deja îi plăteşte 30 de milioane pe an lui Cristiano Ronaldo şi din această vară îi va plăti aproximativ 20 de milioane şi lui Aaron Ramsey, adus de la Arsenal. 

Sanchez, în vârstă de 30 de ani, are un salariu anual de 17,5 milioane de euro la Manchester United. El nu a impresionat nici în sezonul abia încheiat, marcând doar un gol în 20 de meciuri. 

Afla mai multe despre: alexis sanchez 

viewscnt
Articole similare