Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Ana Dumbravă, cea mai bună jucătoare de Counter Strike din lume! A doua desemnare consecutivă pentru lunetista de la Nigma Galaxy

FOTO | Ana Dumbravă, cea mai bună jucătoare de Counter Strike din lume! A doua desemnare consecutivă pentru lunetista de la Nigma Galaxygalerie foto

Alte sporturi

Comentarii

Ana Dumbravă, lunetista echipei Nigma Galaxy, a fost desemnată din nou cea mai bună jucătoare a lumii.

Ana Dumbravă a fost aleasă cea mai bună jucătoare de Counter Strike din lume pentru al doilea an consecutiv

Ana Dumbravă este jucător esports de Counter Strike care evoluează ca Polar (lunetist) pentru echipa Nigma Galaxy şi este cunoscută în comunitatea de gaming sub pseudonimul ”ANa”.

„Jucătoarea anului a doua oară consecutiv. Sunt încă şocată, nu pot exprima toate sentimentele pe care le am acum. Sunt foarte fericită să văd cât de mult sprijin am primit din partea publicului, şi sper că cu acest premiu pot inspira tinerii să îşi urmeze visele. Vă iubesc pe toţi, sper că v-am făcut mândri!", a declarat Ana Dumbravă după dinstincţia primită.

HLTV, autoritatea de top în monitorizarea şi evaluarea performanţelor jucătorilor de Counter-Strike din întreaga lume, a analizat cu atenţie sezonul competiţional 2023 şi Ana Dumbravă a ieşit în evidenţă prin contribuţiile sale semnificative la succesul echipei sale şi pentru rezultatele impresionante în competiţiile de top, fiind votată de un juriu specializat drept cea mai bună jucătoare.

Echipa Anei Dumbravă, Nigma Galaxy, deţine toate titlurile mondiale relevante din 2023. Echipa a câştigat un impresionant număr de titluri ESL în ultimii doi ani, şase la număr, şi continuă să stabilească standarde înalte în lumea Counter-Strike.

Ce este HLTV

HLTV.org este un site web şi comunitate de jucători dedicată jocului Counter-Strike. Cunoscut pentru furnizarea de ştiri, analize şi statistici legate de CS:GO, HLTV.org este recunoscut şi pentru clasamentele sale mondiale ale echipelor şi jucătorilor profesionişti.

Este o resursă esenţială pentru comunitatea globală de jucători de Counter-Strike, oferind informaţii detaliate despre meciuri, turnee majore şi evenimente importante în lumea CS:GO.

Ce este ESL

ESL (Electronic Sports League) este cea mai mare şi mai cunoscută organizaţie de esporturi electronice la nivel mondial. Fondată în 1997, ESL organizează şi găzduieşte competiţii de jocuri video profesioniste, inclusiv evenimente majore pentru jocuri populare precum Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO), Dota 2, League of Legends şi multe altele.

ESL se ocupă de organizarea unor competiţii şi ligi esportive de mare amploare, inclusiv ESL Pro League, care este una dintre cele mai prestigioase ligi profesioniste de CS:GO. Organizaţia oferă, de asemenea, servicii de producţie a evenimentelor, transmisii live, şi promovare a esporturilor electronice la nivel global. Prin intermediul activităţilor sale, ESL a contribuit 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: ana dumbravacounter strikenigma galaxy 

viewscnt
Articole similare