Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Aşa a învăţat Anamaria Prodan să dea cu pumnul. Impresara nu ratează niciun antrenament

FOTO | Aşa a învăţat Anamaria Prodan să dea cu pumnul. Impresara nu ratează niciun antrenamentgalerie foto

Fotbal

Comentarii

Impresară Anamaria Prodan a arătat pe pagina personală de Instagram de unde ştie să dea cu pumnul atât de bine. Incidentul cu Dan Alexa nu a fost unul întâmplător

Anamaria Prodan este, la momentul actual, una dintre cele mai controversate personalităţi ale sportului românesc. Într-o lume a bărbaţilor, o femeie nu se fereşte să "lovească" decisiv, cu performanţe frumoase în "arta" impresariatului. În afara transferurilor pe care le intermediază, Anamaria Prodan pune foarte mult accent şi pe aspectul fizic. Nu ratează nici o ocazie să-şi tonfieze corpul şi să-şi facă uitată vârsta reală. Nimeni nu îi oferă cei 46 de ani avuţi. În ultima sa postare de pe Instagram, Anamaria Prodan apare boxând, alături de de antrenorul său personal.

De aici şi explicaţia incidentului cu antrenorul celor de la Astra Giurgiu, Dan Alexa. Au trecut câteva luni de la momentul în care Anamaria Prodan l-a pocnit bine pe tehnician. Motivul şi acum este unul ambiguu. Se spune că de vină ar fi fost nişte reproşuri pe care Dan Alexa i le-a adus impresarei, legate de aducerea anumitor jucător. Gurile rele spun că este vorba de altceva şi că nu este o simplă prietenie între ei. Dincolo de bârfe, Anamaria Prodan şi Alexa au rămas prieteni, iar motivul aplicării acelui croşeu este cunoscut doar de ei.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf) pe

Afla mai multe despre: anamaria prodan 

viewscnt
Articole similare