Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Ăsta e adevăratul ”derby” al fotbalului românesc? CSA Steaua câştigă la masa verde cu Dinamo! Motivul pentru care meciul a durat 1 minut :)

FOTO | Ăsta e adevăratul ”derby” al fotbalului românesc? CSA Steaua câştigă la masa verde cu Dinamo! Motivul pentru care meciul a durat 1 minut :)galerie foto

Fotbal intern

Comentarii

CSA Steaua va câştiga la masa verde meciul cu Dinamo Bucureşti, din Liga a 4-a, după ce ”câinii” n-au putut strânge 11 jucători :)

Pe paginile de Facebook, suporterii de la CSA îşi anunţau urmăritori că urmează derby-ul fotbalului românesc, cu Dinamo Bucureşti. Acţiunea se desfăşoară în Liga a 4-a. Sau ar fi trebuit să se desfăşoare.

Echipa Armatei va câştiga la masa verde, asta pentru că oaspeţii n-au reuşit să strângă 11 jucători. Dinamoviştii din liga a 4-a au venit în Colentina, locul unde CSA îşi dispută meciurile de acasă, în doar şapte fotbalişti şi au preferat să nici nu iasă la încălzire.

Imediat după startul jocului, chiar în minutul 1, Stăncioiu Samuel, căpitanul lui Dinamo, a acuzat ”probleme” medicale şi jocul a fost oprit. CSA se va impune cu 3-0.

Dinamo n-a reuşit să strângă un lot întreg pentru că mai mulţi jucători au anunţat că sunt răciţi. Echipa s-a prezentat, totuşi, la teren pentru a evita amenda de la AMFB. În realitate, din informaţiile Telekom Sport, pentru că dinamoviştii au numai copii în lot, au preferat să apeleze la această ”tactică” pentru a nu lua multe goluri de la CSA.

Pentru că ”meciul” a durat doar 1 minut, Iulian Miu şi Daniel Opriţa au decis ca jucătorii să joace între ei, într-un joc de antrenament.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: csa steauaderbyliga 4dinamo 

viewscnt
Articole similare