Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Atacată din toate părţile, Luana Rednic contraatacă! Fiica fostului antrenor dinamovist a venit cu toate dovezile

FOTO | Atacată din toate părţile, Luana Rednic contraatacă! Fiica fostului antrenor dinamovist a venit cu toate dovezile galerie foto

Dinamo București

Comentarii

După ce Florin Prunea a acuzat-o că a luat un comision foarte mare la transferul lui Salomao, Luana Rednic a prezentat date contabile care să ateste exact suma inacastă de la clubul din Ştefan cel Mare în urma mutării.

Fiica fostului antrenor al câinilor nu a mai suportat ofensiva actualei conduceri dinamoviste şia riposat printr-un mesaj postat pe o reţea de socializare prin care vrea să demonstreze că afirmaţiile sunt lipsite de adevăr. 

Iar la postarea respectivă, Luana Rednic a ataşat şi două fotografii ale unor documente de plată din care să reiasă exact banii cu care s-a ales de pe urma vânzării lui Salomao. 

Salomao a fost transferat în iarnă de la Dinamo la Al Hazm, în Arabia Saudită, echipa pe care o antrenează Daniel Isăil. Între timp, mijlocaşul de 30 de ani a ajuns la FCSB. 

 

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: dinamorednicluanapruneasalomaocomisiontransfer 

viewscnt
Articole similare