Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Atunci şi acum: Gabriel Jesus a refăcut fotografia memorabilă de la Cupa Mondială din 2014

FOTO | Atunci şi acum: Gabriel Jesus a refăcut fotografia memorabilă de la Cupa Mondială din 2014

Cupa Mondială

Comentarii

Gabriel Jesus se pregăteşte să joace primul său meci la un Campionat Mondial, echipa naţională a Braziliei urmând să debuteze duminică la turneul final din Rusia. În urmă cu doar patru ani, la precedenta Cupa Mondială, care a avut loc în Brazilia, actualul atacant de la Manchester City ajuta la înfrumuseţarea oraşului Sao Paulo.

Atacantul brazilian, care juca pentru Palmeiras la acea vreme, a fost pozat în timp ce vopsea borduri pentru Campionatul Mondial din 2014. Fără încălţări, Gabi jesus, aflat la vârsta de 17 ani, înainte de a face pasul spre prima echipă a celor de la Palmeiras, vopsea bordurile de pe o stradă din cartierul său în culorile galben-verde.

Între timp, Gabriel Jesus a devenit campion al Angliei cu Manchester City şi titular în naţionala Braziliei şi a ajuns să valoreze 80 de milioane de euro. Toate acestea nu l-au făcut, însă, să uite de unde a plecat.

 

Echipa naţională a Braziliei debutează, duminică, de la 21:00, la Cupa Mondială. Cvintupla campioană mondială întâlneşte Elveţia, în grupa E, grupă din care mai fac parte Serbia şi Costa Rica.

Astăzi, Adidas Fotbal onoreză steaua braziliană printr-un mural gigant cu imaginea lui Jesus şi celebrul său semn "Alô, mãe". Muralul este realizat de mai mulţi artişti brazilieni pe pereţii clădirilor ce se află exact în catierul unde Gabriel Jesus a copilărit.

Afla mai multe despre: jesusbraziliacupa mondiala 

viewscnt
Articole similare