Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Batshuayi a surprins pe toată lumea. Cum şi-a făcut unghiile la meciul dintre Belgia şi Maroc

FOTO | Batshuayi a surprins pe toată lumea. Cum şi-a făcut unghiile la meciul dintre Belgia şi Marocgalerie foto

Cupa Mondială

Comentarii

Michy Batshuayi a oferit imaginea zilei la Campionatul Mondial din Qatar.

Atacantul lui Fenerbahce a fost titular în partida pierdută de naţionala Belgiei, scor 0-2, în faţa Marocului, însă selecţionerul Roberto Martinez l-a înlocuit pe Batshuayi cu De Ketelaere, în minutul 75.

Imediat după golul al doilea marcat de Maroc, camerele TV s-au concentrat asupra atacantului de 29 de ani. Batshuayi a fost surprins cu unghiile colorate, având pictat un panda.

Belgia - Maroc 0-2

Echipa naţională a Marocului a învins duminică, scor 2-0, reprezentativa Belgiei, într-un meci contând pentru grupa F a Cupei Mondiale din Qatar.

Maroc a înscris pe finalul primei reprize, în minutul 45, prin Ziyech, care a transformat o lovitură liberă. Golul a fost însă anulat după consultarea sistemului VAR, pe motiv de offside la Romain Saiss.

Marocanii au marcat totuşi din lovitură liberă, în minutul 73, atunci când Sabiri, abia intrat pe teren, a trimis direct în plasa o lovitură liberă de pe partea stângă a terenului. Africanii au dat lovitura decisivă în al doilea minut al prelungirilor, când Aboukhlal a înscris pentru 2-0, cu un şut sub transversală.

  • BELGIA: Courtois - Alderweireld, Castagne, Verthongen – Meunier (Lukaku 81), Witsel, Onana (Tielemans 60), T. Hazard (Trossard 75), De Bruyne - E. Hazard (Mertens 60), Batshuayi (De Ketelaere 75). SELECŢIONER: Roberto Martinez.
  • MAROC: Munir – Hakimi (Attiat-Allah 68), Aguerd, Saiss, Mazraoui – Ounahi (El Yamiq 78), Amrabat, Amallah (Sabiri 68) – Ziyech, En-Nesyri (Hamdallah 73), Boufal (Aboukhlal 73). SELECŢIONER: Walid Regragui.

Afla mai multe despre: belgia 

viewscnt
Articole similare