You are here:

FOTO Bordeianu, ”capsat” serios de Olaru: ”A meritat roşu. A venit direct să mă lovească!”

FOTO Bordeianu, ”capsat” serios de Olaru: ”A meritat roşu. A venit direct să mă lovească!” galerie foto

FCSB

Comentarii

Echipa Poli Iaşi a învins sâmbătă seara, în deplasare, scor 1-0, echipa campioană a României, FCSB, într-un meci din etapa a şasea a Superligii.

Reacţia lui Bordeianu după faultul lui Olaru

În Ghencea, FCSB a controlat primul sfert de oră al partidei cu Poli Iaşi, dar nu a avut nici o ocazie remarcabilă. Târnovanu a intervenit la şutul lui Samayoa, din minutul 19, iar după trei minute Marius Ştefănescu a fost şi el aproape de gol. Golul a venit în minutul 27 şi a fost marcat de Mihai Bordeianu, care a şutat şi balonul, deviat, a intrat în plasă.

În minutul 32 Darius Olaru a primit cartonaşul roşu, în urma intervenţiei VAR, pentru o intervenţie asupra lui Bordeianu şi bucureştenii au rămas în zece. Charalambous a efectuat patru schimbări la pauză însă gazdele nu au reuşit să înscrie în partea secundă, ieşenii fiind aceia care au trimis în bară, în minutul 74, prin Alin Roman.

  • Poli s-a impus cu 1-0 provocând surpriza, iar ieşenii sunt pe locul 8, cu 7 puncte, în vreme ce echipa campioană a României, FCSB, se află pe 12, cu numai 5 puncte.

Darius Olaru, căpitanul celor de la FCSB, şi-a lăsat echipa în inferioritate numerică în meciul cu Poli Iaşi. 

În minutul 36 al partidei, Darius Olaru a încercat să protejeze o minge, însă, s-a dus cu talpa sus, spre genunchiul adversarului Mihai Bordeianu şi l-a raşchetat serios cu crampoanele.

La flash-interviu, Bordeianu a apărut cu ”dovada” şi a vorbit despre fault comis de Olaru.

”Fericit după cele trei puncte. Am ajuns abia la ora două aseară la hotel. Acum avem liniştea necesară să pregătim meciul cu Rapid. A fost un meci greu, e o echipă cu calitate, campioana României.

În ultima perioadă sunt mai liniştit şi mă bucur de fotbal, sunt mai aproape de casă şi se vede. Da, Oli nu ştiu ce a vrut să facă, am avut prim planul la minge.

Am simţit că e intenţie, s-a pus direct să mă lovească. A avut la fel data trecută o intrare care putea să fie tragică, merită roşu, mă bucur că nu am păţit ceva mai grav. El spunea ca nu mi-a făcut nimic, că de ce plâng.. ”, a mărturisit Bordeianu.

Afla mai multe despre: fcsbpoli iaşibordeianuolaru 

viewscnt
Articole similare