Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Canotorii Maria Tivodariu şi Florin Lehaci formează o familie! A cerut-o în căsătorie într-un mod fabulos: "Am anunţat-o pe mama ei că i-am luat fata"

FOTO | Canotorii Maria Tivodariu şi Florin Lehaci formează o familie! A cerut-o în căsătorie într-un mod fabulos: "Am anunţat-o pe mama ei că i-am luat fata"galerie foto

Special

Comentarii

Maria Tivodariu şi Florin Lehaci se cunosc de mulţi ani iar destinul a făcut ca cei doi să formeze un cuplu şi apoi să se căsătorească.

Dincolo de faptul că amândoi performează în lumea canotajului, la cel mai înalt, în viaţa de zi cu zi au fost nedespărţiti. 

"Chiar înainte de a fi împreună cu Maria îi spuneam că atunci când ea va împlini 24 de ani o voi cere de soţie. Zâmbea, dar eu nu am glumit", a spus Florin pentru Orangesport.ro.

"După ce am început să formăm un cuplu i-am spus că la 24 de ani, de fiecare dată când o să mă vadă că mă aplec să mă leg la şireturi, să se aştepte că aş putea să o cer în căsătorie. În tot cazul am cerut-o în căsătorie cu puţin timp înainte ca ea să împlinească 24 de ani. Era ziua de naştere a mamei ei. După ce i-am oferit inelul, am sunat-o pe mama ei şi i-am spus : "Doamnă, de ziua dumneavoastră v-am făcut un cadou. V-am luat fata. Am cerut-o de soţie", a mai povestit Florin Lehaci.

Au respectat tradiţia costumelor populare

Zilele trecute când au mers în faţa Ofiţerului Stării Civile, Maria şi Florin au ţinut să respecte o tradiţie de familie. Amândoi au purtat ţinute populare specfice zonei Moldovei. "E o ţinută făcută de bunica mea. Ne place această idee de a duce mai departe tradiţia populară, din generaţie în generaţie", a dezvăluit Florin Lehaci.

Cu gândul la Jocurile Olimpice

Parisul şi medaliile. Acestea, se poate spune, sunt cuvintele de ordine pentru Maria şi Florin care-şi doresc cele mai strălucitoare medalii la Jocurile Olimpice de anul viitor. "Ar fi cel mai frumos vis al nostru în plan sportiv", a declarat Maria Tivodariu.

Articol scris de Răzvan Ionaşcu

 Galerie foto

Afla mai multe despre: maria tivodariuflorin lehacicanotaj 

viewscnt
Articole similare