Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO Ce a postat Simona Halep pe reţelele de socializare după performanţa istorică a Emmei Răducanu

FOTO Ce a postat Simona Halep pe reţelele de socializare după performanţa istorică a Emmei Răducanugalerie foto

Tenis

Comentarii

Jucătoarea britanică Emma Răducanu, 18 ani, locul 150 WTA, venită din calificări, a câştigat, sâmbătă, turneul US Open, învingând în finală o sportivă la fel de tânără, canadiana Leylah Fernandez, 19 ani, locul 73 WTA.

Britanica s-a impus în ultimul act cu scorul de 6-4, 6-3, într-o oră şi 51 de minute.

Simona Halep a comentat performanţa Emmei pe reţelele de socializare.

 

 

Ce a declarat Emma Răducanu după meci:

"Din start am ştiut că va fi un joc extrem de dificil. Leylah (Fernandez) a jucat un tenis incredibil. A trebuit să joc la maxim. A fost o luptă mare. Sunt foarte mândră de ce am realizat. Este un vis absolut. Întotdeauna îţi închipui cum te duci să îmbrăţişezi pe toată lumea. Faptul că acest lucru se întâmplă în realitate ...

 

Sunt foarte recunoscătoare tuturor oamenilor care m-au ajutat, echipei mele, LTA, tuturor oamenilor care m-au susţinut în timpul acestei aventuri. A fost într-adevăr un efort de echipă, nu am câştigat de una singură", a spus ea, conform News.ro.

 

Emma Răducanu şi-a asigurat 2.000 de puncte WTA după câştigarea US Open şi înregistrează un salt extraordinar în ierarhia mondială. Sportiva care reprezintă Marea Britanie va urca până pe locul 23 WTA, cu 2.571 de puncte.

Afla mai multe despre: tenisemma raducanusimona halepus open 

viewscnt
Articole similare