Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO! Ce i-a făcut George Puşcaş adversarului său. Cum arată pieptul lui Andre Calisir după intrarea BRUTALĂ

FOTO! Ce i-a făcut George Puşcaş adversarului său. Cum arată pieptul lui Andre Calisir după intrarea BRUTALĂ
Comentarii

George Puşcaş (24 de ani) a fost eliminat, ieri, în meciul România-Armenia, scor 2-3, după o intrare brutală asupra adversarului său, Andre Calisir (30 de ani).

Puşcaş avea deja cartonaşul galben, când a comis-o pe teren chiar sub ochii lui Mirel Rădoi.

Fundaşul a urlat de durere după contactul dur cu atacantul României.

Azi, Federaţia Armeană de Fotbal a publicat o poză pe contul de Twitter, unde a arătat ce urme i-a lăsat Puşcaş jucătorului armean.

„Victorie obţinută cu sânge şi sudoare. Pieptul lui Andre Calisir după intrarea teribilă... Totuşi, chiar şi după asta, a continuat să lupte până la final cu zâmbetul pe buze, ca de obicei”, au scris armenii pe Twitter.

Rădoi nu l-a iertat pe Puşcaş pentru gestul comis

Faultul făcut de Puşcaş l-a nemulţumit pe Mirel Rădoi, selecţionerul României. Acesta, vizibil deranjat după meci, a mărturisit: „Mi-e greu să-l înţeleg, cum poţi să faci o intrare de genul ăsta când ştii că ai cartonaş. În momentul în care am luat roşu, îmi părea că echipa României nici fotbal nu mai ştie să joace, nu mai erau acei jucători tehnici”

Atacantul va rata, dat fiind faptul că a luat direct cartonaş roşu, cel puţin următoarele două jocuri oficiale ale României, în Islanda şi cu Liechtenstein pe teren propriu, programate în septembrie.

Afla mai multe despre: george puscasmirel radoinationala romaniei 

viewscnt
Articole similare