You are here:

FOTO | Ce... uşurare :) Fanii lui Real Madrid au crezut că nu văd bine! Ce au păţit atunci când au intrat în toaletele de pe ”Bernabeu”

FOTO | Ce... uşurare :) Fanii lui Real Madrid au crezut că nu văd bine! Ce au păţit atunci când au intrat în toaletele de pe ”Bernabeu”galerie foto

Real Madrid

Comentarii

Fanii lui Real Madrid pot răsufla uşuraţi... Nu, Florentino Perez n-a adus vreun antrenor important şi nici n-a transferat vreo vedetă, dar totuşi s-a întâmplat ceva nou pe Santiago Bernabeu.

La ultima partidă din campionat, contra celor de la Real Valladolid, fanii care au venit pe ”Santiago Bernabeu” au putut observa o schimbare majoră la toaletele stadionului.

Au fost montate ecrane, iar suporterii nu vor pierde astfel niciun minut din acţiunea de pe teren. În mod surprinzător, Real nu e prima echipă din Spania care apelează la această soluţie.

Cei de la Leganes au hotărât de ceva vreme ca suporterii să fie la curent cu fiecare fază chiar şi atunci când sunt chemaţi de alte ”probleme” în decursul celor 90 de minute.

Afla mai multe despre: real madridtoaletaecranbernabeu 

viewscnt
Articole similare