Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | "Cel mai bun Messi şi Alvarez letal". Presa argentiniană a ridicat în slăvi "Pumele" după calificarea în finala Cupei Mondiale

FOTO | "Cel mai bun Messi şi Alvarez letal". Presa argentiniană a ridicat în slăvi "Pumele" după calificarea în finala Cupei Mondialegalerie foto

Cupa Mondială

Comentarii

Argentina s-a calificat în finala Cupei Mondiale, 3-0 cu Croaţia în semifinale, şi a obţinut o nouă şansă pentru Messi să câştige o Cupă Mondială. Messi a marcat o dată şi a livrat o pasă de gol, ajutor decisiv pentru sud-americani în atingerea obiectivului suprem.

Presa din Argentina a reacţionat la calificarea în finala Cupei Mondiale, după victoria, 3-0 cu Croaţia, şi i-a ridicat în slăvi pe Messi şi compania.

FOTO | "Cel mai bun Messi şi Alvarez letal". Presa argentiniană a ridicat în slăvi "Pumele" după calificarea în finala Cupei Mondiale

Ole şi Clarin au reacţionat spectaculos după calificarea Argentinei: "Cu Messi şi Julian, în finala Cupei Mondiale!", a scris Ole, care apoi a detalia, prin jurnalistul Diego Macias.

"Meci istoric pentru echipe naţională a Argentinei. A distrus Croaţia, vicecampioana Mondială, o perofmrnaţă uriaşă, condusă de Leo Messi şi Alvarez. Argentina învinge Croaţia şi ajunge, din nou într-o finală de Cupă Mondială. Visul celei de-a treia Cupe Mondiale a "înviat" din nou. Un joc încântător", a notat jurnalistul Diego Macias.

"Argentina e în finală. Condusă de cel mai bun Messi şi un Julian Alvarez letal", au titrat argentinienii de la Clarin.

"Echipa lui Scaloni a ştiu să fie răbdătoare şi să sufere în perioada meciului dominată de Croaţia. A fost de neoprit! Pe lângă Messi, Argentina l-a avut şi pe "Mbappe", deghizat în Julian Alvarez şi şi-a pavat drumul către finala Cupei Mondiale. Ideea croaţilor a fost să "adormă" jocul, dar Argentina a fost extrem de răbdătoare. 'Nu ne atacaţi, vă aşteptăm!'", a scris şi jurnalistul Adrian Maladesky, de la Clarin.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: leo messiargentinacupa mondialapresafoto 

viewscnt
Articole similare