Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Coincidenţă incredibilă! Ce scrie pe încălţămintea cumpărată de Ionuţ Radu. Nu va uita curând înfrângerea cu Germania

FOTO | Coincidenţă incredibilă! Ce scrie pe încălţămintea cumpărată de Ionuţ Radu. Nu va uita curând înfrângerea cu Germaniagalerie foto
Comentarii

România U21 a fost eliminată în semifinalele Campionatului European de către Germania, iar căpitanul Andrei Radu va ţine mult timp mintea acea partidă. Portarul de la Genoa se laudă pe reţelele de socializare cu un articol vestimentar cu numele unuia dintre cei care au interzis României finala de la Udine.

Radu s-a dus într-o binemeritată vacanţă la malul mării după o performanţă incredibilă la echipa naţională. Portarul a luat o pauză de la fotbal şi şi-a făcut timp pentru o altă pasiune de a lui: încălţămintea. Fotbalistul în vârstă de 22 de ani a recunoscut în dese rânduri că plăcerea lui vinovată este încălţămintea sport şi nu ratează să epateze ori de câte ori are ocazia cu ce are în picioare când nu este pe terenul de fotbal. 

Pasiunea lui Radu a născut şi o coincidenţă tristă. Tânărul a fost surprins în picioare cu o pereche de încălţăminte sport care aparţine brand-ului de lux Amiri, exact numele jucătorului lui Hoffenheim, care a marcat două goluri în meciul de joi de la Cesena. 

Perechea pe care o poartă Radu în picioare costă nu mai puţin de 561 de euro.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: andrei radu 

viewscnt
Articole similare