Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Cum a reacţionat mama suporterului căruia Cristiano Ronaldo i-a spart telefonul: ”Cum s-ar simţi dacă cineva i-ar face acest lucru copilului său?”

FOTO | Cum a reacţionat mama suporterului căruia Cristiano Ronaldo i-a spart telefonul: ”Cum s-ar simţi dacă cineva i-ar face acest lucru copilului său?”galerie foto

Cristiano Ronaldo

Comentarii

Manchester United a fost învinsă, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 0-1, de echipa Everton, într-un meci din etapa a XXXII-a a campionatului Angliei.

Cristiano Ronaldo nu a putut să o salveze pe Manchester United de această dată, iar jurnaliştii britanici i-au oferit una dintre cele mai mici note. Lusitanul nu a avut realizări pe teren şi a fost notat cu 2. El a fost considerat unul dintre cei mai slabi jucători de pe teren, potrivit celor de la 90min.com.

Ronaldo a acuzat o accidentare la finalul meciului, iar în drum spre vestiar, starul portughez a fost filmat în timp ce dădea de pământ cu un obiect, acesta fiind telefonul unui fan. Acum, mama suporterului căruia Ronaldo i-a spart telefonul a reacţionat prin intermediul reţelelor de socializare. Ea le-a cerut celor care au fost prezenţi pe stadion să trimită filmări cu incidentul. 

De asemenea, ea s-a arătat şocată de atitudinea lui Ronaldo şi l-a întrebat cum s-ar simţi el, dacă cineva i-ar face asta copilului său. 

 ”Cum s-ar simţi dacă cineva i-ar face acest lucru copilului său?”

”După un meci frumos de fotbal, am ajuns la poliţie. Nu îmi vine să cred că spun asta, dar Ronaldo i-a luat telefonul din mână lui Jake şi i l-a spart pentru că l-a filmat când a ieşit de pe teren la finalul meciului.

Sunt şocată că un fotbalist profesionist poarte ataca un copil în felul acesta. Dacă cineva are înregistrări cu momentul acesta, vă rog să mi le trimiteţi. Aceşti fotbalişti sunt nişte infractori. Şi Ronaldo este tată. Cum s-ar simţi dacă cineva i-ar face acest lucru copilului său?”, a scris mama suporterului pe Facebook. 

Prima reacţie a lui Manchester United după ce Cristiano Ronaldo a fost acuzat că i-a spart telefonul unui fan

După acest incident, Manchester United a oferit o primă reacţie pentru ESPN, iar clubul a explicat cum de s-a ajuns la o asemenea reacţie nervoasă a lui Ronaldo: ”United ne-a transmis că investighează incidentul, dar a subliniat că nu este clar ce s-a întâmplat sau dacă Ronaldo a făcut asta intenţionat.

Imaginile apărute pe reţelele sociale arată cum Ronaldo iese de pe teren şi pare să dea de pământ cu un telefon care se afla în mâna unui fan, după ce a fost înjurat.”

Afla mai multe despre: ronaldo-manchester-telefon 

viewscnt
Articole similare