You are here:

FOTO | Cum arată casa de 600.000 de euro în care s-a mutat Simona Halep. Se află chiar în centrul Constanţei

FOTO | Cum arată casa de 600.000 de euro în care s-a mutat Simona Halep. Se află chiar în centrul Constanţeigalerie foto

Tenis

Comentarii

Simona Halep a investit peste 600.000 de euro în construcţia unei case în centrul Constanţei. Fostul lider mondial s-a mutat în noua locuinţă în august 2017.

Halep a investit în imobiliare o parte din banii pe care i-a câştigat din tenis. Printre altele, sportiva de 26 de ani şi-a construit o casă în Constanţa, chiar în centrul oraşului. Piatra de temelie a fost pusă în 2015 şi casa a fost gata în august 2017. Imediat, Simona s-a mutat în noua locuinţă.

Telekom Sport produce în exclusivitate meciurile de Cupa Davis, de la Piatra Neamţ I TOTUL despre întâlnirea România – Luxemburg şi o producţie specială!

Construcţia a costat 600.000 de euro, este amplasată în centrul oraşului, într-o zonă liniştită, chiar lângă o secţie de poliţie. Potrivit stirilekanald.ro, înainte să se mute aici, Simona Halep a chemat un preot să o sfinţească.

Tenismena de 26 de ani a declarat în repetate rânduri că va reveni în oraşul natal după ce se va retrage din activitate. De-a lungul carierei, Simona Halep a reuşit să strângă aproximativ 22 de milioane de dolari din premiile câştigate în tenis.

Sursa foto: stirilekanald.ro

 Galerie foto

Afla mai multe despre: simona halepcasawta 

viewscnt
Articole similare