Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Cum arată glezna lui Deac, după intrarea criminală a lui Isac. Mijlocaşul CFR-ului s-a pozat la doar câteva ore după meciul cu UTA

FOTO | Cum arată glezna lui Deac, după intrarea criminală a lui Isac. Mijlocaşul CFR-ului s-a pozat la doar câteva ore după meciul cu UTAgalerie foto

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a scos doar o remiză în deplasarea de la UTA, scor 1-1, şi l-a pierdut şi pe Ciprian Deac, care s-a accidentat în minutul 72.

Ciprian Deac a fost unul dintre cei mai activi jucători ai CFR-ului în deplasarea de la UTA, însă mijlocaşul lui Dan Petrescu a părăsit terenul în minutul 72, în urma unei intrări extrem de dure a lui Isac.

Deşi fotbalistul arădenilor a primit iniţial cartonaşul galben, după consultarea sistemului VAR, centralul partidei a revenit asupra deciziei şi l-a eliminat pe Isac.

La doar câteva ore distanţă de la meci, Ciprian Deac şi-a fotografiat glezna umflată în urma traumatismului de luni seara.

VIDEO intrarea lui Isac:

"Nu cred că există intenţie, e lipsă de experienţă. Cred că în astfel de situaţii te poţi opri la momentul potrivit, când eşti pe picior, să nu te duci cu intensitate. Poţi să-i rupi tendonul, să-l accidentezi foarte grav şi să-i distrugi cariera.

Sper să nu fie nimic! Dacă e tendonul, e mai greu. Dar sper să nu fie o accidentare urâtă, pentru că toată cariera lui Deac a fost una foarte bună şi e un jucător pe care eu îl apreciez pentru tot ceea ce înseamnă el.

Sper să nu fi fost intensitate mare atunci când a făcut alunecarea, se vede, la prima vedere, că jucătorul intră cu piciorul în gazon pentru prima dată", a declarat Ioan Ovidiu Sabău, pentru Prima Sport.

Afla mai multe despre: deac 

viewscnt
Articole similare