Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Daniel Ricciardo a lansat un decantor de vin în forma pantofului său sport

FOTO | Daniel Ricciardo a lansat un decantor de vin în forma pantofului său sportgalerie foto

Formula 1

Comentarii

Pilotul australian al echipei McLaren-Mercedes, Daniel Ricciardo, celebru pentru că obişnuieşte să bea şampanie pe podium din pantoful său sport, în Formula 1, a lansat un decantor de vin care aminteşte de acest obicei, informează dailymail.co.uk.

El a colaborat la proiect cu marca de vinuri St Hugo. Decantorul este lucrat manual, costă 700 de dolari şi este însoţit de o scrisoare din partea pilotului şi un certificat de autenticitate.

Produsul a avut nevoie de o sută de ore de proiectare şi va fi realizat într-o ediţie limitată.

”M-am chinuit să găsesc un vas demn de vin. Aveam nevoie de ceva rafinat. Ceva cu adevărat Ricciardo, ceva care ar face ca vinul să aibă gust de podium. Atunci mi-am dat seama că articolul de sticlărie perfect nu există, aşa că am făcut... o replică exactă a pantofului meu de curse”, a declarat Ricciardo.

Obiceiul australianului de a bea şampanie din pantof datează din 2014, iar ultima dată când a avut posibilitatea să îl repete a fost la Marele Premiu al Italiei de la Monza, de anul trecut, la care a ocupat locul I.

În 2017, la Marele Premiu al Canadei, australianul de 32 de ani l-a convins pe actorul Patrick Stewart să bea şampanie din pantoful pilotului, pe podiumul de la Montreal.

Ricciardo colaborează cu St Hugo din Barossa Valley (Australia) din 2021, pentru a produce o gamă de vin botezată DR3, după iniţialele şi numărul maşinii sale de Formula 1.

Afla mai multe despre: f1-daniel ricciardo 

viewscnt
Articole similare