Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Dayro Moreno a ajuns de nerecunoscut. Transformarea uluitoare a fostului atacant al FCSB-ului

FOTO | Dayro Moreno a ajuns de nerecunoscut. Transformarea uluitoare a fostului atacant al FCSB-ului

FCSB

Comentarii

Dayro Moreno, fostul decar al FCSB, trăieşte a doua tinereţe în Columbia, ţara sa natală.

FOTO | Dayro Moreno a ajuns de nerecunoscut. Transformarea uluitoare a fostului atacant al FCSB-ului

Ajuns la 36 de ani, Dayro Moreno s-a întors în ţara natală, Columbia, şi joacă pentru Atletico Bucaramanga, în prima ligă columbiană.

Fotbalistul pe care Gigi Becali a plătit 2 milioane de euro în 2008 pare că trăieşte a doua tinereţe în Columbia, la actuala sa echipă. În ianuarie 2022 a semnat cu Atletico Bucaramanga, iar de atunci a marcat cinci goluri în 10 partide, în care a strâns 833 de minute pe teren.

Cu cele cinci goluri marcate în 10 meciuri, Dayro Moreno este al doilea golgheter al echipei din Columbia.

De când a plecat de la FCSB, Dayro Moreno şi-a schimbat şi look-ul şi ţine pasul cu moda. Fotbalistul şi-a vopsit părul blond şi a ajuns de nerecunoscut pentru fanii roş-albaştrilor, care-i inventaseră un cântec special lui şi lui Pepe Moreno, columbienii care au făcut spectacol în Ghencea.

Dayro Moreno a ajuns la FCSB în 2008, după ce Gigi Becali a plătit două milioane de euro celor de la Once Caldas. A preluat numărul 10 în 2009, de la Nicolae Dică, şi a marcat 13 goluri în 55 de meciuri strânse în toate competiţiile, timp în care a livrat şi cinci pase de gol.

Moreno a făcut parte din lotul FCSB în sezonul 2008/2009, când roş-albaştri s-au calificat în grupele Ligii Campionilor. Într-o grupă cu Bayern, Fiorentina şi Lyon, Dayro Moreno a jucat în toate partidele, dar n-a reuşit să marcheze sau să ofere pase de gol în competiţie stelelor.

În 2010 a plecat de la FCSB, înapoi la Once Caldas. De atunci, Dayro Moreno a mai jucat pentru Cluj Tijuana, Junior FC, Milionarios, Atletico Nacional, CA Talleres şi Oriente Petrolero.

  • 250.000 de euro este cota de piaţă a lui Dayro Moreno în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO CU NOUL LOOK AL LUI DAYRO MORENO

Afla mai multe despre: dayro morenofotolookschimbarefcsb 

viewscnt
Articole similare