You are here:

FOTO | Detaliul clar care anunţă plecarea lui Cristiano Ronaldo de la Real Madrid. Ce s-a întâmplat pe site-ul oficial al clubului

FOTO | Detaliul clar care anunţă plecarea lui Cristiano Ronaldo de la Real Madrid. Ce s-a întâmplat pe site-ul oficial al clubuluigalerie foto

Real Madrid

Comentarii

Plecarea lui Cristiano Ronaldo de la Real Madrid devine mai sigură pe zi ce trece. Fotbalistul n-a fost inclus de clubul de pe Bernabeu la şedinţele foto pentru prezentarea noului echipament, iar un alt detaliu dă de gol despărţirea lui CR7 de Real.

Cronologie. Cristiano Ronaldo anunţă, imediat după ce Real Madrid câştigă a treia Ligă consecutivă, că ”a fost frumos la Madrid. Anunţ în câteva zile ce voi face”. Cu alte cuvinte, bomba plecării e aruncată pe piaţă.

La Madrid, la petrecerea cu suporterii, Ronaldo lasă un loc de întors şi speranţă pentru fani cu mesajul din final: ”Ne vedem aici şi în anul viitor”.

Surprinzător însă, când totul părea să fie rezolvat, site-ul oficial al lui Real Madrid a oferit lovitura de graţie. Singurul jucător care n-a pozat în tricoul oficial pentru sezonul următor este Cristiano Ronaldo.

Afla mai multe despre: real madridcristiano ronaldo,  

viewscnt
Articole similare