You are here:

FOTO | Dinamo a prezentat echipamentele pentru noul sezon! Cât costă un tricou de joc. "Câinii" au un nou sponsor principal

FOTO | Dinamo a prezentat echipamentele pentru noul sezon! Cât costă un tricou de joc. "Câinii" au un nou sponsor principalgalerie foto

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a prezentat oficial echipamentele cu care va aborda sezonul în care vrea să nu mai aibă emoţii. "Câinii" au păstrat culorile tradiţionale, iar pentru noua stagiune au un nou sponsor principal.

Cum arată echipamentul nou cu care va juca Dinamo! Preţul tricoului, stabilit. "Câinii" au schimbat şi sponsorul oficial

Noul sezon din Superliga începe vineri, 12 iulie, cu meciul Farul Constanţa - Unirea Slobozia, de la 18:30, live video pe Orangesport.ro. 

Dinamo va juca duminică, de la 19:00, într-un meci tare din prima etapă, cu CFR Cluj. În Gruia, "alb-roşii" vor apărea în noul echipament de joc.

Conducerea, Zeljko Kopic şi patru dintre fotbaliştii din lot au dezvăluit noile echipamente. 

Astfel, pe primul echipament predomină culoarea roşie, iar pe a doua variantă cea albă. De asemenea, Dinamo are şi un echipament de culoare închisă de pe care nu lipseşte culoarea roşie, iar inclusiv echipamentul portarilor a suferit modificări. 

Dinamo a anunţat cu fast şi parteneriatul cu Superbet, noul sponsor oficial, iar din această stagiune "câinii" vor să fie în preajma locurilor de play-off, după cum anunţa Zeljko Kopic. 

Un tricou de joc poate fi achiziţionat la 345 de lei, iar primii cumpărători au venit la prezentare pentru a-şi lua tricoul cu echipa de suflet. Tot la evenimentul care a avut loc azi, fotbaliştii au dat autografe fanilor care au sosit să vadă şi să cumpere noile haine Macron. 

Suporterii pot urmări toate meciurile turneului final Euro 2024, în direct, în Parcul Titan, pe Insula Euro! In fiecare seară, un DJ va întreţine atmosfera pe insulă. Pe 14 iulie, la ora 21 00,  inaintea marii finale UEFA Euro 2024, va concerta Mario Fresh.

Evenimentul este susţinut de Betano si Hidroelectrica.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: echipament dinamotricou dinamoechipamente noi dinamo 

viewscnt
Articole similare