Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Dinamo a prezentat echipamentul cu care va juca în deplasare în acest sezon al Ligii 1! Ce culoare au ales "câinii"

FOTO | Dinamo a prezentat echipamentul cu care va juca în deplasare în acest sezon al Ligii 1! Ce culoare au ales "câinii"galerie foto

Dinamo București

Comentarii

"Câinii" şi-au schimbat hainele pentru noul sezon al Ligii 1. Dacă la meciurile de pe teren propriu a fost ales un echipament alb-roşu, pentru deplasare culoarea va fi verde.

Dinamo a anunţat noul echipament de joc

Fanii lui Dinamo vor putea descoperi şi noul echipament pentru partidele din deplasare. Dinamoviştii vor inaugura noile tricouri cu Sepsi, sâmbătă, de la 21:45, într-o partidă care va putea fi urmărită pe Telekom Sport 1. 

Culoarea verde predomină pe echipamentul de deplasare, iar cei doi câini şi-au păstrat locul în partea inferioară a tricoului. 

"Dinamo Bucureşti va evolua la Sf. Gheorghe în echipamentul de deplasare, de culoare verde, creat de partenerul tehnic Macron pentru sezonul competiţional 2020-2021", a anunţat Dinamo. 

Dinamo şi-a prezentat tricourile cu care vor evolua acasă în partida cu U Craiova, care s-a terminat cu victoria oltenilor, scor 1-0. 

"Etapa trecută, în meciul cu Universitatea Craiova, echipa antrenată de Cosmin Contra a îmbrăcat pentru prima oară în acest sezon noile tricouri de joc Macron în culorile tradiţionale ale clubului, alb şi roşu", a mai transmis Dinamo. 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: dinamoechipament dinamoechipament deplasare dinamo 

viewscnt
Articole similare