Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Documentul prin care Cristiano Ronaldo şi-a ”cumpărat” victima! Acuzat de viol, CR7 are probleme din ce în ce mai mari

FOTO | Documentul prin care Cristiano Ronaldo şi-a ”cumpărat” victima! Acuzat de viol, CR7 are probleme din ce în ce mai marigalerie foto
Comentarii

Cristiano Ronaldo are probleme uriaşe în scandalul în care este acuzat de viol. Nemţii de la Der Spiegel au publicat documentul prin care fotbalistul portughez i-a cumpărat tăcerea victimei sale.

Revista Der Spiegel a publicat un document prin care Cristiano Ronaldo şi Kathryn Mayorga, americanca de 34 care-l acuză că a violat-o în 2009, în Las Vegas, se pun de acord în privinţa tăcerii.

Potrivit informaţiilor, documentul a fost semnat de Cristiano Ronaldo şi de avocaţii săi, iar femeia a primit suma de 375.000 de dolari pentru a nu mai vorbi niciodată despre cele întâmplate.

Christoph Winterbach, unul dintre membrii echipei de investigaţii de la Spiegel, a relevat faptul că fotbalistul recunoştea în documentele încheiate în 2009: "Ea a spus «Nu» şi «Stop» de mai multe ori! Nu voia să facă sex, totuşi a arătat că e disponibilă". Acum, el vorbeşte numai de "consimţând reciproc", după cum scrie şi gsp.ro. 

ÎNCĂ TREI ACUZAŢII DE VIOL

Anul 2009 pare să fi fost unul extrem de zbuciumat pentru Cristiano Ronaldo. Alte trei femei l-au contactat pe avocatul care se ocupă de cazul ”Mayorga - Ronaldo” pentru a-i transmite că au avut parte la rândul lor de probleme de ordin sexual cu starul portughez.

Cu una dintre ele, Ronaldo ar fi încheiat acelaşi tip de acord, în care ar fi cumpărat tăcerea cu o sumă importantă.

The Sun a scris, duminică, despre faptul că Ronaldo ar fi întreţinut relaţii intime, în schimbul a 4.000 de euro, cu o fată pe nume El Mahroug. Partea dificilă pentru portughez e legată de faptul că evenimentul se petrecea în 2010, când El Mahroug, una dintre prostituatele din reţeaua lui Silviu Berlusconi, avea doar 17 ani.

Afla mai multe despre: cristiano ronaldoviol,  

viewscnt
Articole similare