adplus-dvertising
You are here:

FOTO | Drag(n)ao. A fost inaugurat stadionul făcut de preşedintele PSD la Turnu Măgurele. Cum arată arena de trei milioane de euro

FOTO | Drag(n)ao. A fost inaugurat stadionul făcut de preşedintele PSD la Turnu Măgurele. Cum arată arena de trei milioane de eurogalerie foto

FRF

Comentarii

Stadionul echipei controlate de fiul lui Liviu Dragnea, din Turnu Măgurele, a găzduit pentru prima dată un meci de fotbal, amicalul dintre Turris-Oltul şi Sporting Roşiori, scor 4-1, informează site-ul frf.ro.

Conform CNI, stadionul a costat trei milioane de euro, are 2.000 de locuri şi dotări la standarde UEFA,  sistem de încălzire sub gazon, nocturnă şi centru de cantonament, spaţii pentru recuperare fizică şi spaţii pentru prepararea şi servirea mesei.

Echipa care se bucură de această arenă este Turris-Oltul Turnu Măgurele, aceasta fiind noua denumire a celor de la Voinţa Turnu Măgurele, din Liga 3. Gruparea este controlată de Valentin Dragnea, fiul preşedintelui PSD. Clubul jucase acasă până acum la Săcele, satul în care a copilărit Liviu Dragnea.

Turris-Oltul este antrenată din această vară de către Erik Lincar, sosit în locul lui Mugurel Cornăţeanu, cel care a ajuns la ACS Petrolul 52, ca secund al lui Leo Grozavu.

viewscnt
Articole similare