Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Dumanska, accidentare urâtă în meciul România - Olanda, de la EURO 2022! S-a lovit de bară şi medicii au intrat pe teren

FOTO | Dumanska, accidentare urâtă în meciul România - Olanda, de la EURO 2022! S-a lovit de bară şi medicii au intrat pe terengalerie foto

Handbal

Comentarii

Yuliya Dumanska (26 de ani), portarul României, a avut parte o accidentare dură în meciul tricolorilor cu Olanda, de la EURO 2022.

România a debutat la EURO 2022 contra Olandei, fosta campioană mondială, iar Yuliya Dumanska s-a lovitu rău în prima repriză.

FOTO | Dumanska, accidentare urâtă în meciul România - Olanda, de la EURO 2022! S-a lovit de bară şi medicii au intrat pe teren

Meciul de debut al României de la EURO 2022, cu Olanda, a adus o accidentare urâtă pentru Yuliya Dumanska, portarul tricolorelor.

În minutul 21, când a sprintat pentru a acoperi poarta la un o minge expediată de la distanţă, Dumanska s-a lovit de bară şi a urlat de durere. A rămas întinsă pe parchet şi a arătat că suferă după contactul cu bara porţii, iar medicii au fost nevoiţi să intervină pentru a-i acorda îngrijiri.

După ce a primit preţ de 2-3 minute îngrijiri, Dumanska a ieşit de pe parchet, iar locul său în poartă a intrat Daciana Hosu.

GALERIE FOTO CU ACCIDENTAREA YULIYEI DUMANSKA

 Galerie foto

Afla mai multe despre: handbalromaniaaccidentaredumanskaeuro 2022 

viewscnt
Articole similare