Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | "Eşti mândria noastră". Galeria Rapidului, mesaj special pentru Cristi Săpunaru

FOTO | "Eşti mândria noastră". Galeria Rapidului, mesaj special pentru Cristi Săpunarugalerie foto

Rapid

Comentarii

Cristi Săpunaru are parte de toată susţinerea fanilor rapidişti.

FOTO | "Eşti mândria noastră". Galeria Rapidului, mesaj special pentru Cristi Săpunaru

Fanii rapidişti i-au pregătit o mică surpriză lui Cristi Săpunaru. La meciul Rapid - CS Mioveni, ultraşii au afişat un banner uriaş cu un mesaj pentru Săpunaru. 

"Săpunaru, mândria noastră" a stat scris pe banner-ul afişat la peluza vişinie. Semn că suporterii îl susţin necondiţionat, mai ales, după incidentele de la meciul cu FC U Craiova 1948. 

Ce s-a întâmplat la FC U Craiova 1948 - Rapid

Partida dintre FC U Craiova şi Rapid a fost marcată de evenimente grave petrecute în finalul meciului. În drumul spre vestiar, Cristi Săpunaru şi Virgil Drăghia s-au luat la înjurături cu liderul de galerie Ovidiu Mihăilescu, supranumit ”Poştaşu”.

A ieşit haos. Iar Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova a împărţit amenzi. 

Rapidiştii susţint că Săpunaru n-a făcut altceva decât să-şi apere colegii, după ce a considerat că aceştia sunt în pericol din cauza acelui suporter:

”Clubul FC Rapid a primit cu îngrijorare vestea despre incidentele petrecute imediat după terminarea partidei de la Târgu Jiu, în zona tunelului de acces spre vestiarele echipelor. Faptul că o persoană străină, care nu avea niciun drept să se afle în acea zonă a stadionului, a putut nu doar să se apropie de jucătorii noştri, dar a şi iscat un conflict fizic cu aceştia, denotă deficienţe grave de organizare din partea clubului gazdă.

Potrivit Art. 59 alin. 5 din Regulamentul de Organizare a Activităţii Fotbalistice (ROAF), accesul în zona vestiarelor este limitat exclusiv arbitrilor, observatorilor, persoanelor înscrise în raportul de arbitraj (jucători, antrenori, etc.) şi agenţilor de pază.

Prin urmare, deşi numărul persoanelor care ar fi trebuit să se afle în acea zonă este unul limitat, imaginile apărute în mass-media aduc mai mult cu o nuntă sau un botez. Tot din aceste imagini, se poate observa că persoana care l-a agresat pe căpitanul echipei, Cristian Săpunaru, nu poartă niciun ecuson ori alte însemne ale clubului organizator. Astfel, este firesc ca liderul şi căpitanul echipei să încerce să îşi apere colegii de astfel de agresiuni, venite din partea unor persoane cu intenţii necunoscute şi imprevizibile.

Indiferent de miza din teren, siguranţa jucătorilor şi a staff-ului în interiorul stadionului trebuie să rămână, exact cum o impun şi regulamentele din domeniu, obligaţia clubului gazdă. Regulamentele impun sancţiuni pentru neîndeplinirea acestei obligaţii, astfel încât ne aşteptăm ca aceste sancţiuni să fie impuse în scurt timp.

În acelaşi timp, dorim să ne asigurăm toţi adversarii că, în Giuleşti, siguranţa acestora va fi întotdeauna la fel de importantă ca siguranţa jucătorilor noştri”, se arată în comunicatul oficial emis de Rapid.

 

Afla mai multe despre: cristi sapunarurapid 

viewscnt
Articole similare