Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO EXCLUSIV | Prezenţă inedită la antrenamentul FCSB-ului. Selecţionerul Mirel Rădoi a mers la baza de pregătire din Berceni

FOTO EXCLUSIV | Prezenţă inedită la antrenamentul FCSB-ului. Selecţionerul Mirel Rădoi a mers la baza de pregătire din Bercenigalerie foto

FCSB

Comentarii

FCSB se pregăteşte pentru meciul cu Gaz Metan Mediaş, din etapa a patra a noului sezon din Liga I, iar roş-albaştrii au avut parte de un invitat surpriză la şedinţa de pregătire de vineri dimineaţă.

FCSB a făcut un nou pas greşit, la finalul săptămânii trecute, în Liga I şi a scos cu mari emoţii o remiză, scor 1-1, în deplasarea de la UTA. Acum, roş-albaştrii se pregătesc pentru meciul de pe propriul teren, cu Gaz Metan Mediaş, care va fi duminică, de la ora 22:00, în direct la Telekom Sport 1.

Înainte cu două zile de partida disputată împotriva medieşenilor, jucătorii şi staff-ul FCSB-ului au avut parte de o surpriză la baza de pregătire din Berceni. Selecţionerul Mirel Rădoi a fost prezent la antrenamentul echipei lui Dinu Todoran.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: fcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare