Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO EXCLUSIV | Tamaş şi-a schimbat din nou look-ul. A renunţat la "mingea" din cap. Cum s-a prezentat la naţională: ”Dacă aveam nişte culori...”

FOTO EXCLUSIV | Tamaş şi-a schimbat din nou look-ul. A renunţat la "mingea" din cap. Cum s-a prezentat la naţională: ”Dacă aveam nişte culori...”galerie foto
Comentarii

Gabi Tamaş a făcut senzaţie pe reţelele de socializare cu doar câteva zile înainte să onoreze prima convocare la echipa naţională după o pauză de trei ani, cu o schimbare de look inedită.

Fundaşul de 34 de ani îşi schimbase tunsoarea şi îşi desenase o minge de fotbal în cap, iar toţi colegii de la naţională se declarau nerăbdători să îl vadă. Surpriză însă: Tamaş a renunţat la tunsoarea respectivă la venirea în ţară şi s-a prezentat la lot cu un look mult mai "serios". S-a tuns zero, o imagine la care fundaşul naţionalei a mai apelat şi în trecut.

Am făcut o frizură înainte de finala Cupei, anul trecut, am câştigat Cupa şi mi-am pus eu în cap, dacă vom câştiga, să îmi fac la fiecare săptămână sau la două săptămâni o nouă frizură. Şi uite că aşa a rămas, îmi făceam la săptămână.

Aseară am avut meci, am jucat cu mingea pe cap, dar am zis să nu vin aşa la naţională. Era roşu şi negru, iar noi nu avem roşu şi negru pe noi. Dacă aveam nişte culori, poate făceam un tricolor”, a spus Tamaş, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: tamasnationalalituaniaserbia 

viewscnt
Articole similare