Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO Familia Messi a părăsit reşedinţa de lux din Castelldefels şi va decola spre Paris + Poza de pe reţelele de socializare

FOTO Familia Messi a părăsit reşedinţa de lux din Castelldefels şi va decola spre Paris + Poza de pe reţelele de socializaregalerie foto
Comentarii

Lionel Messi (34 de ani) a părăsit reşedinţa de lux din Castelldefels şi va decola spre Paris, alături de soţia sa şi cei trei copii.

UPDATE:

Poza postată de soţia lui Messi pe reţelele de socializare:

Leo Messi a terminat în lacrimi aventura de o viaţă la FC Barcelona, iar viitoarea echipă a starului argentinian va fi PSG. Presa internaţională anunţă, la unison, că Messi va semn cu formaţia din Paris, unde va fi coleg cu Neymar, Mbappe şi celelalte staruri din "galaxia" de pe Parc des Princes.

Poze de la plecare. Messi este cu familia sa

Messi va îmbrăca tricoul lui PSG în următorii doi ani, până în 2023, cu opţiune de prelungire pe încă unul. Va avea un salariu de 35 de milioane de euro pe sezon şi va încasa un bonus la semnătură, de 25 de milioane de euro. 

La PSG, Messi va fi din nou coleg cu Neymar, cu care a împărţit vestiarul şi la Barcelona. Ramos, Navas, Di Maria sau Paredes sunt alţi jucători pe care Messi îi cunoaşte, din lotul Parisului.

Mesajul lui Messi după despărţirea de Barcelona:

La câteva ore, Leo Messi a postat şi un mesaj pe contul personal de Instagram, în care le-a mulţumit fanilor şi colegilor de la echipă.

”Mi-ar fi plăcut să plec într-un alt mod deşi presupun că o despărţire nu poate fi niciodată ceva plăcut...Mi-ar fi plăcut să continui aici, am făcut totul cu acest obiectiv şi la final nu s-a putut.

Am doar cuvinte de mulţumire pentru toţi cei care m-au însoţit în aceşti ani la club. Şi pentru suporterii noştri, care mi-au oferit toată afecţiunea şi cărora am încercat să le întorc acest lucru dăruind totul pentru acest tricou. Plec, însă nu este un adio, ci un rămas bun. Visca Barcelona”, a fost mesajul lui Messi pe Instagram.

FOTO | Mihai Stoica, mesaj după conferinţa de adio a lui Messi: "Dacă iubeşti aşa tare clubul care ţi-a dat tot..."

 Galerie foto

Afla mai multe despre: lionel messipsgbarcelona 

viewscnt
Articole similare