You are here:

FOTO | Fanii kosovari l-au luat la ţintă cu sticle pe Radu Drăguşin! Fundaşul le-a dat replica pe gazon

FOTO | Fanii kosovari l-au luat la ţintă cu sticle pe Radu Drăguşin! Fundaşul le-a dat replica pe gazongalerie foto
Comentarii

Reprezentativa României, cu Mircea Lucescu pe banca tehnică pentru prima dată în noul mandat, a învins, vineri seară, în deplasare, cu scorul de 3-0, selecţionata din Kosovo, în grupa C2 a Ligii Naţiunilor.

Radu Drăguşin a reacţionat după ce fanii kosovari au aruncat cu sticle

La Pristina, pe stadionul care poartă numele fostului jucător Fadil Vokrri, Mircea Lucescu a revenit cu o victorie pe banca naţionalei tricolore, după o pauză de 38 de ani. Atunci, în 1986, a fost 4-0 cu Austria, la Bucureşti, acum a fost 3-0 cu naţionala din Kosovo, la Pristina.

După meci, fanii din Kosovo, care au umplat stadionul, au fost extrem de porniţi la adresa tricolorilor. Fapt dovedit şi în startul partidei când au fluierat şi huiduit permanent imnul României. Atmosfera a fost una ostilă şi la final: un suporter a aruncat cu o sticlă spre Radu Drăguşin, care, însă, a avut o reacţie de milioane. A preluat pe piept sticla şi i-a trimis un salut de la distanţa suporterului din Kosovo. 

Fundaşul lui Tottenham, de asemenea, i-a aplaudat ironic pe suporteri, apoi şi-a văzut de drum către vestiare.

”Uite, aici, aruncă cu sticle în ei, mai stăm să vedem ce măgării mai fac. Draguşin le mulţumeşte ironic, dar e gest de forţă, de om puternic, foarte bine a făcut”, a fost comentariul lui Emil Grădinescu.

"Am ieşit cu tricoul rupt!". Valentin Mihăilă acuză după Kosovo - România

Valentin Mihăilă i-a acuzat pe kosovari de o ostilitate excesivă arătată pe teren, în condiţiile în care fotbalistul Parmei a încheiat partida cu tricoul rupt.

”Pentru extreme au fost câteva schimbări, şi pentru faza defensivă. Nu pot să vă spun din vestiar. Au fost câteva schimbări şi trebuie să ne acomodăm cu ele. Şi eu am ieşit cu tricoul rupt. Au fost foarte agresivi. La final le-am arătat tabela, asta este cel mai important”, a declarat Valentin Mihăilă.

Afla mai multe despre: radu drăguşinfanii kosovariromânia 

viewscnt
Articole similare