Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO Fanii lui Jiangsu au urmărit împreună succesul echipei lui Olăroiu. Din etapa viitoare pot merge la meciuri!

 FOTO Fanii lui Jiangsu au urmărit împreună succesul echipei lui Olăroiu. Din etapa viitoare pot merge la meciuri!

Fotbal

Comentarii

Jiangsu Suning, formaţia antrenată de Cosmin Olăroiu a învins Shandong Luneng cu scorul de 1-0.

A fost o victorie foarte importantă, în urma căreia, trupa lui Olăroiu a urcat pe locul 2 în clasament, detronând-o chiar pe Shandong Luneng.

Eder a marcat singurul gol al meciului, în faţa unei echipe care i-a avut în teren pe Marouane Fellaini (ex Manchester United) sau Graziano Pelle.

Fanii lui Jiangsu nu au putut sta departe de fotbal. S-au adunat şi au urmărit împreună în Nanjing partida, una câştigată de echipa lui Cosmin Olăroiu la Dalian, acolo unde se desfăşoară meciurile din seria în care a fost repartizată Jiangsu (foto sus).

Formatul campionatului din China s-a schimbat după pandemie. Echipele au fost împărţite în doua serii de câte opt echipe, iar partidele se joacă în două oraşe diferite, fără spectatori. Primele patru clasate vor accede în faza sferturilor de finală ale Superligii chineze.

Vestea bună pentru fanii formaţiei lui Olăroiu este că din etapa viitoare vor putea merge la meciuri.

Între Nanjig şi Dalian sunt peste 800 de kilometri, adică aproximativ 2 ore şi jumătate cu avionul, dar fanii formaţiei patronate de Suning au demonstrat deja că distanţa nu contează în faţa pasiunii pentru echipa lor.

Afla mai multe despre: jiangsu suningcosmin olăroiu 

viewscnt
Articole similare