Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Fanii lui Jiangsu îl adoră pe Olăroiu. Ce surpriză i-au făcut înaintea meciului de sâmbătă din deplasare

FOTO | Fanii lui Jiangsu îl adoră pe Olăroiu. Ce surpriză i-au făcut înaintea meciului de sâmbătă din deplasaregalerie foto

Stranieri

Comentarii

Jiangsu Suning, echipa pregătită de Cosmin Olăroiu, joacă sâmbătă în deplasare la Changchun Yatai, în etapa cu numărul 24 din Super Liga Chineză. Antrenorul român a fost întâmpinat pe aeroportul din Changchun de către fanii echipei sale.

La graniţa dintre China şi Coreea de Nord, câteva zeci de suporteri ai lui Jiangsu aşteaptă sosirea echipei lui Cosmin Olăroiu. Acolo se va juca meciul cu Changchun, formaţie de pe locul 8 din China. Unii dintre fani ţin în mâini bannere care îl înfăţişază pe antrenorul român. Ceilalţi cântă. 

Oli s-a făcut rapid iubit de către suporterii lui Jiangsu. A venit după legendarul Fabio Capello, dar fanii s-au ataşat mai rapid de el decât de italian. Preluase o echipă căzută, aflată în mare dificultate, pe care a condus-o imediat spre cinci meciuri consecutive fără înfrângere.

Momentan, Jiangsu ocupă locul 5 în campionat după 23 de runde, în spatele forţelor din Shanghai, Guanghzhou şi Beijing. Dar fanii lui Suning sunt optimişti şi îşi manifestă pe reţelele de socializare încrederea în tehnicianul român.

Înainte de duelul din deplasare de la Changchun, i-au făcut românului surpriza de a-l întâmpina cu scandări şi bannere. Dacă până acum la Suning idoli erau Alex Teixeira sau Palletta, Olăroiu s-a transformat în preferatul tribunelor.

Imaginile le puteţi observa mai jos şi în galeria foto din articol.

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: cosmin olăroiujiangsu suningfanisuporteri 

viewscnt
Articole similare