Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Fotbal şi turism la Farul. Cum vor apărea pe teren jucătorii constănţeni la următoarele meciuri din Liga a doua

FOTO | Fotbal şi turism la Farul. Cum vor apărea pe teren jucătorii constănţeni la următoarele meciuri din Liga a douagalerie foto

Fotbal

Comentarii

"Farul promovează Constanţa!" e o campanie prin care echipa de la malul mării îşi propune să promoveze obiectivele turistice din judeţ.

Visul fanilor doborgeni ca Farul să promoveze în prima ligă mai are de aşteptat, până atunci, în schimb, "Farul promovează Constanţa!" Este cea mai noua campanie care îşi propune întărirea relaţiilor dintre echipă şi constănţeni, dar promovarea principalelor obiective turistice din judeţ. În acest sens, la meciurile pe care le joacă în Liga secundă, jucătorii lui Petre Grigoraş vor purta tricouri diferite, pe fiecare fiind reprezentat câte un obiectiv turistic. 

GALERIE FOTO - Vezi aici cum vor arăta tricourile de joc ale celor de la Farul

Într-un comunicat emis de FC Farul Constanţa se mai arară că: "Sunt o mulţime de locuri deosebite în aceasta zona a ţării, lucruri cu care constănţenii, suporterii Farului, se mândresc, dar care sunt ştiute de prea puţini români.

Constanţa înseamnă Marea Neagră şi Litoralul, dar şi foarte multă istorie, natura, frumuseţe. Înseamnă Dunele Marine de la Agigea, castrul roman de la Capidava sau Biserica Îngropată de la Istria la fel de mult pe cât înseamnă Farul Genovez din Constanţa"

Farul e pe locul 13 în Liga secundă, cu doar două puncte peste locurile retrogradabile. Constănţenii joacă în deplasare cu Universitatea Cluj, sâmbătă la Telekom Sport, de la ora 14:00. 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: farulconstantaturismobiective 

viewscnt
Articole similare