Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | FRF, la vânătoare de antrenori! Burleanu şi Stoichiţă au fost surprinşi la masă, în Grecia, cu Răzvan Lucescu

FOTO | FRF, la vânătoare de antrenori! Burleanu şi Stoichiţă au fost surprinşi la masă, în Grecia, cu Răzvan Lucescugalerie foto

Echipa națională

Comentarii

Răzvan Burleanu şi Mihai Stoichiţă caută noi opţiuni pentru banca echipei naţionale, iar cei doi au fost surprinşi în Grecia, luând masa cu Răzvan Lucescu.

Gică Hagi ar fi fost primele nume de pe lista federaţiei pentru postul de selecţioner însă ”Regele”, deşi a ţinut să explice că nu a refuzat oferta, nu a putut da curs propunerii venite dinspre FRF.

S-a vorbit despre Dan Petrescu şi Edi Iordănescu, însă ambii antrenorii au declarat public că nu au avut nicio discuţie cu federaţia şi nu au fost contactaţi de nimeni.

O variantă ce nu prea fusese vehiculată ar putea fi cea aleasă de oficialii FRF, după ce Burleanu şi Stoichiţă au fost surpinşi în Grecia, luând masa, alături de Răzvan Lucescu.

După înfrângerea surprinzătoare 0-2 a lui PAOK cu Atromitos, cei trei au fost surpinşi la retaurantul 7 Thalasses, anunţă playsport.ro.

Burleanu şi Stoichiţă, la vânătoare de antrenori

Sursă foto: Playsport

Fostul selecţioner de abia a revenit la PAOK, însă întoarcerea sa nu a decurs conform planului. După ce părăsit în glorie echipa elenă, Lucescu jr. nu a reuşit să replice aceleaşi rezultate până acum.

Tehnicianul român a câştigat primul titlu al lui PAOK după 34 de ani, fiind considerat un adevărat erou şi salvator de fanii fostei campioane a Greciei.

După plecarea sa la Al Hilal, PAOK s-a clasat pe poziţia secundă, apoi pe a patra, iar Lucescu a fost adus înapoi cu gândul de a se lupta din nou pentru titlu.

După 10 etape din actuala stagiune, echipa lui Răzvan Lucescu a reuşit să însumeze doar 19 puncte şi ocupă poziţia a treia în clasament, la şapte puncte de liderul Olympiakos.

Deşi lupta pentru campionat nu e încheiată, revenirea nu a decurs confrom planului pentru Lucescu jr., iar acesta ar putea fi dispus să renunţe.

Antrenorul lui PAOK a mai ocupat banca echipei naţionale, între aprilie 2009 şi iunie 2011, la începutul carierei sale de antrenor.

Sub conducerea lui Răzvan Lucescu, Români a ratat calificarea la Campionatul Mondial din 2010 şi la cel European din 2012, deşi acesta nu a fost pe bancă pentru întregile campanii de calificare.

Afla mai multe despre: răzvan lucescu 

viewscnt
Articole similare